Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Matti T Salo (mtsalo_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.05.2000



Tervehdys.

Ymmärrän hyvin Rikunkin näkemykset siitä, että joskus on tarpeellista saada päivitys nopeasti rekisteriin. Toisaalta hyväksyn täysin kahdenlaisten "jaoston jäsenlistojen" olemassaolon. Esim kerhojaostolla on selkeästi kahden huoneiston väkeä. Niitä, jotka osallistuvat yhden asian tiimoilta kerran tai pari ja niitä, jotka luuhaavat mukana koko ajan. Molemmat ovat jaostolle yhtä tärkeitä henkilöitä, mutta on selvääkin, että pitempiaikainen toiminta hyödyttää enemmän jaostoa, kun oikein itsekkäästi ajatellaan.

UMi:n saa kaiketi tilata kesken vuottakin.........?

Miten olisi, jos....

Tilauksen voisi tehdä puolivuosittain siinä tapauksessa, että jokin jaosto tarvitsee uuden aktiivin UMi-listallensa.

Veikko päivittäisi henkilön ilmais-UMin saajaksi sitten seuraavan kerran, kun kalenteri näyttää joko 1. tammikuuta tai 1. heinäkuuta. (Olikos ne päivityspäivät nämä).

Tältä vajaalta puolelta vuodelta Ursa laskuttaisi ko. jaostoa puolen vuoden tilausmaksun verran. Kysehän olisi sisäisestä siirrosta Ursassa ja siis varsinaiselta laskun kirjoittamiselta vältyttäisiin.

Kerho- ja yhdistystoimintajaoston nimissä: Olin mukana luomassa em. säädöksiä, enkä kantojani muuta.

Terveisin Matti TS



Matti T. Salo
p. (09) 271 2313 (k)
http://www.ursa.fi/~mtsalo