Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Aija-Riitta Elo (Aija-Riitta.Elo_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.05.2000



Muistaakseni periaatteet on jo aikalailla hyväksytty alkuvuodesta. Ennemminkin, jos Veikolla on tullut hankaluuksia jonkun jaoston kanssa, pitäisi tällaisten perustella muutosehdotuksensa.

UMI on hakenut uutta linjaa, tiettävästi, jollaiseen sopii varmaan Leon kommentit. Internetistä sopinee hyvin, tietysti jaostot voisivat ottaa ohjelmaansa tietonsa ja yhteytensä levittämisen jäsenilleen! KAikki eivät tunnu vieläkään tietävän, että kirjastojen kautta pitäisi olla mahdollisuus käyttää nettiä! Kuulin, että saatavilla olisi jo pelkkää sähköposti- ja internettiyhteyttä aika edulliseen hintaan. kehitysmaissakin alkaa olla paljon internetti-kahviloita yms. ja kehittyneemmissä erilaisia kioskeja. Yhteyksiä pitäisi siis löytyä ilman kalliita Wappejakin. Kysymys on tietysti yhteydenottojen tiheydestäkin. Uskon silti, että posti kantaa paperilehtiäkin pitkälle seuraavallekin vuosituhannelle, mikäli jotain ihan muuta ei tapahdu, joten UMI ym. löytänevät linjansa.

Sää ja havainto-olosuhdejaoston kantaa,
Aija.

-- 

********************************************************
Aija-Riitta Elo Phil. Lic., MSc. Hydrologist, Research Physicist Watershed Models Unit, Hydrology and Water Management Division Finnish Environment Institute Tel. +358 9 4030 0494 Telefax +358 9 4030 0490 P.O.Box 140 * FIN - 00251 Helsinki e-mail: Aija-Riitta.Elo_at_vyh.FI http://www.vyh.fi/syke/people/aija-riitta_elo.htm http://www.vyh.fi/syke/vv/ennuste/ryhma.html
********************************************************