Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kukka Viitala (kukka.viitala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.02.2011



Hei kaikki jaostolaiset!

Nyt on hyvä tilaisuus tehdä tunnetuksi sekä tähtiharrastusta yleensä että oman jaoston toimintaa. Ilmoituksesta ilmenee, että aihe on varsin vapaa samoin kurssin pitopaikka voi olla melkein missä vain.

Lisäksi työstä maksetaan.

Parhain terveisin,  

Kukka Viitala
Ursan jäsentiedottaja
+358 400 307 030
kukka.viitala_at_ursa.fi



Päiväys: Thu, 24 Feb 2011 23:33:31 +0200 Lähettäjä:Jani Suonperä <jani.suonpera_at_lasipalatsi.fi> Vastausosoite:Jani Suonperä <jani.suonpera_at_lasipalatsi.fi> Otsikko: Ursan Kurssit, tiedustelu       

Hei

Mellunmäen kansalaisakatemia (Meka) on Helsingin Kulttuurikeskuksen aloittama hanke, jossa lanseerataan vertaisoppimismallia Mellunkylän alueella. Toiminnan ideana on, että tavalliset ihmiset opettavat heillä olevia taitoja ja kykyjä toisille. Lasipalatsin Mediakeskus osallistuu hankkeen koordinointiin ja opetustilojen tarjoamiseen - nämä voivat olla missä tahansa alueella: kirjastossa, puistossa, kahvilassa, erilaisissa kaupungin tiloissa...

Tänä keväänä mallia pilotoidaan. Alkuvaiheessa järjestämme toiminnan esittelemiseksi erilaisia opetustilaisuuksia ja Kulttuurikeskus hoitaa opettajille korvauksen työstä. Tiedustelisinkin, löytyykö Ursasta henkilöitä, jotka voisivat vetää jonkun opetustilaisuuden. Se voisi koskea esim. taivaankappaleista suunnistamista tai niiden tunnistamista, tms, ja opetuskertoja voisi olla 1-3, á 1-3 h. Saattaisiko tällainen järjestyä?

Ystävällisin terveisin

Jani Suonperä
suunnittelija
Lasipalatsin Mediakeskus Oy



Jani Suonperä
suunnittelija
Lasipalatsin Mediakeskus Oy
puhelin +358 44 557 7484
sähköposti jani.suonpera_at_lasipalatsi.fi