Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kari (kari.kuure_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 06.02.2007



Veikko Mäkelä kirjoitti:
>
> Yksi kiusallinen, mutta useimmille näkymätön juttu UMIssa, on ollut jakelu-
> tavan muutos, ja varsinkin siitä tiedottamattomuus, joka oli omiaan
> lisäämään
> erinäisiä huhuja. Nyt sitten ei näytä tapahtuneenkaan mitään suurempia
> muutoksia (ainakaan vielä). Minusta asiassa on ratkaisemattomia ja
> jaostojen
> kanssa keskustelemattomia seikkoja, jotka olisi hyvä käsitellä uudelleen.
>
>
>
> -VeikkoM-
>
>
>

Nyt tämä vuoden ensimmäinen numero meni lähestulkoon viimevuoden mukaan, joitakin kymmeniä osoitteita pudotettiin. En tiedä kuka sen teki ja millä perusteella. Vastaavasti tilauksia tuli suunnilleen sama määrä lisää, joten toistaiseksi muutos ei levikkiin ole vaikuttanut kovinkaan paljoa.

Jos katsotaan Ursan toimintasuunnitelmaa niin havaitaan, että jaostotoimikunta on tässä päättäjän asemassa. Tai ainakin näin minä sen tulkitsen ja on ollut tarkoitus. Niinpä jaostotoimikunnan pitäisi nyt ottaa tilanne tiukkaan hallintaansa ja selkeästi päättää UMIn jakelusta perustellusti sillä tavalla, että se tyydyttää kaikkia osallisia. Maaliskuu on yllättävän lähellä.

Korostan vielä, että minä päätoimittajana en päätä jakelusta. Samaisessa toimintasuunnitelmassa lehden päätoimittajalle annetaan mahdollisuus päättää niin joidenkin vuosikertojen kuin yksittäisten numeroidenkin osalta, mutta ei koko levikistä. JOS käytän tätä mahdollisuutta, niin silloin kauttani lehden vuosikerran saavat henkilöt, jotka avustavat lehteä säännöllisesti usempaan numeroon juttujen ja kuvien muodossa (jos he eivät saa lehteä muuten). Sama peruste on yksittäisten numeroiden kohdalla ns. tekijän kappaleina.

Kari A K