Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Mika Luostarinen (mika_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.02.2007


Uusin Ursa Minor kolahti postiluukusta tänään.

Pari kommenttia uudistuksista:

  • Fontit ovat paremmat -> luettavuus on parempi -> selvä parannus
  • Mustavalkokuvien ja piirrosten laatu on mielestäni parempi kuin aikaisemmin -> sävyerot näkyvät paremmin -> piirrokset tulevat paremmin esille ja kommunikoivat siten paremmin kohdetta eivätkä masenna lukijaa eivätkä kirjoittajaakaan -> selvä parannus
  • Jaostojen otsikoissa aikaisemmin olleiden piirroslogojen pudottaminen pois ja niiden korvaaminen tekstillä on ok -> piirrokset olivat ehkä aikoinaan hyviä mutta viime aikoina niillä alkoi olla hieman "counterproductive" vaikutus... -> selvä parannus
  • Kansi (etu ja takakansi) on ollut jo jonkin aikaa värillinen (ja hyvä niin) mutta luulisin, että kansista saisi vielä enemmän irti hieman miettimällä. Etukanteen voisi joku taideteollisen opiskelija luoda raikkaan ja fiksun tekstilogon joka selkeästi kommunikoisi ja samalla rakentaisi lehdelle omaa persoonaa ja luonnetta. Nykyinen kansi on ihan selkeä mutta nykymuodossaan ehkä pikkaisen karu ja siten vähän "töks töks" joten -> vielä voi parantaa.
  • Taitto on sinänsä selkeä ja kommunikoi asian mutta jotain pientä "maustetta" voisi taittopuolella tehdä.

Yleisesti ottaen lehden "fiilis" ja vaikutelma on pari astetta professionaalimpi kuin aikaisemmin. Juuri tämänkaltaisia parannuksia tarvitaan jos levikkiä halutaan laajentaa.

-M