Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jaakko Saloranta (jaakko.saloranta_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 20.12.2005



Terve,

Listalla on tullut jo melkoinen määrä kommentteja ja ajatuksia, joten kerron tässä vain lyhyesti omani, ettei tule toistoa.

UMI on hyvä havaintojen esittelyyn ja sillä on historiaa... mutta onhan se hieman trimmaamattoman näköinen - pieni vihkonen, joka muistuttaa maantiedon vihkoani 2. luokalla (ja uusiksihan se meni). Ja olihan se hienoa nähdä ensimmäinen tuherrettu piirroksensa DS-jaoston palstalla vuonna X. Mutta kun kerran on mahdollisuus saada tehtyä kokonaan uusi lehti, miksei sitä yritettäisi? Uskoisin että jos aktiivisella porukalla tehtäsiin (tai edes saataisiin mahdollisuus) vaikka yksi näytenumero Cygnukselle, niin vastustajatkin näkisivät että olipa hyvä idea kokeilla jotain uutta ja että onpas komia! Tästä hyvänä esimerkkinä on T&A joka pieksee mielestäni S&T ja Astronomy lehdet helposti. Mutta kuitenkin, omia mielipiteitäni nämäkin vain. Uusi lehti vaan suunnitteluun tammikuussa 2006 ja siitä eteenpäin.

Rauhallista Joulua,

Jaakko Saloranta / DS-jaosto