Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kai Hämäläinen (kai.o.hamalainen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 19.12.2005



Veikko kirjoitti:

> Lisäksi minua huolettaa se, että loppujen lopuksi joku,
> viime kädessä uuden lehden päätoimittaja, määrittelee se,
> mikä kiinnostavaa ja mediaseksikästä harrastusta ja mikä ei.
> Kuva harrastuskentän moninaisuudesta saattaisi vääristyä.

Tokkopa aivan tolkuntonta ylitarjontaa jutuista tulee, joita sitten jouduttaisiin karsimaan kovalla kädellä. Esim se että UMissa on paljon halojuttuja ja vähemmän muita aiheita, ei ole haloharrastajien vika.

Uuden harrastuslehden päätoimittajan on pidettävä kokonaisuus kasassa ja oltava johdonmukainen. Kaveriin joko luotetaan tai sitten ei. Jos harrastajayhteisö, jtk ja Ursan hallitus huomaa, että lehti ei ole aivan sitä mistä alun perin piti olla kyse, niin sitten toinen kaveri tilalle.

> Minusta kuitenkin on useammassakin puheenvuorossa viitattu siihen,
> että nykyistä Ursa Minoria ei pitäisi lopettaa.

Jos Uusi Harrastuslehti eli UH :) ja UMi ilmestyisivät rinnakkain, on vaikeaa kuvitella että UMi jatkaisi ilmestymistään sellaisenaan montaa vuotta. Jotain konkreettisia päätöksiä UMin suhteen on joka tapauksessa tehtävä, eikä lehteä voi jättää "silleen" koska varsinkin UH:n rinnalla sen päivät kävisivät vähiin. Mutta kuten oikeastaan kaikki ovat todenneet, ennen kuin mitään lyödään lukkoon, on tuo Uuden Harrastuslehden sisällön tason ja laadun kysymys ratkaistava.

-kh