Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.12.2005



Olen tarkoituksellani jättänyt osallistumatta keskusteluun kovin ponnekkaasti vielä, koska olen odottanut muiden keskustelijoiden kommentteja. Tälläkin hetkellä vain äänekkäimmät henkilöt ovat lausuneet kommenttinsa.

Ehkä ongelmana on, että ihan selkeää kuvaa ei ole keskustelijoilla, mitä nyt lopultakin ollaan ajamassa. Itse kaipaisin vieläkin lisää näkökulmia ja erilaisten näkökohtien puntarointia. Toki luonnostaankin tässä aktivijoukossa on niitäkin, jotka mieluummin kommentoivat yksityisesti kuin julkisella foorumilla. Tällaisetkin kommentit olisivat tärkeitä.

  • * *

Tiivistän tämän hetkisen näkemyksieni seuraavaa repliikkiin: "Toimitetulle harrastajalehdelle KYLLÄ, sen ulkopuolelle jäävän jaostoviestinnän pakottamiselle pelkästään nettiin EI".

Pohdiskelen kahdessa seuraavassa viestissäni mahdollisen uuden harrastuslehden ongelmakenttää sekä sen ulkopuolelle jäävän viestinnän mahdollisuuksia. Lopuksi heitän pohdittavaksi vaihtoehdon D, joka on jonkunlainen kompromissiehdotus.

-VeikkoM-