Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Pekkola (jmpekkol_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.12.2005


Heipä hei!

Mystisiä asioita tapahtuu tällä listalla. Ainakin minulle tuli juuri Harri Haukan ja Leo Wikholmin jo paljon aiemmin lähettämät mailit jaostot-l listalla. Outoa. Vai onko niin että Harrin 16.12. maili tuli aiemmin vain minulle?

Työryhmään B on ilmoittautunut yksityisviesteillä jo osa keskustelijoista, mukaan lukien sekä Ensio Mustonen että Harri Haukka.

Ensio kysyi alla olevaa ja Harri Haukka tähän jo vastasikin että kyseessä on Ursan hallitus.

> Saisiko uteliaana kysyä, mikä se tämä usein keskusteluissamme mainittu
> "hallitus" oikein on? Ketä siihen kuuluu? Istuvatko he jo taivaassa, kun kukaan
> tuosta hallituksesta ei sano nimissäään mihinkään asiaan mitään?

Jorma Koski vastasi juuri äsken. Kannattaa lukea se viesti. Hän on tämän vuoden hallituksen varajäsen ja ensi vuoden hallituksen puheenjohtaja.

Koski totesi että tällä foorumilla ovat "varsinaiset vaikuttajat" ja että jos täällä muodostuu yleinen linja johonkin suuntaan niin Ursan hallituksen ei tulisi toimia sitä vastaan. Eikös tämä ole erinomainen ja kaiken kattava vastaus kysymykseesi Ensio?

Minulle tämä on esimieskysymys. Kun viittaan "Ursan hallitukseen" haluan vain korostaa että lopullinen päätösvalta EI OLE vähäisessäkään määrin minulla.

Eli en yksinkertaisesti voi luvata omasta puolestani mitään definitiivistä lopputulosta mikä oikeasti ei ole omissa käsissäni ja siksi olen nyt muistanut pariin otteeseen mainita lopullisen päättäjän. Ja that´s it.

Eli ei pidä turhaan säikkyä.

Kaiken kaikkiaan ...en ymmärrä mikä siinä voi olla niin pelottavaa ja vastustettavaa (kaamean iso mörkö?), jos joku, kukaan meistä, on kiinnostunut ehdottamaan jotain isoa hanketta, josta olisi hyötyä Suomen aktiivitähtiharrastukselle ja joka voisi tuoda nuoria ja uusia aloittelijoita tälle kentälle => sekä lopulta (muutaman vuoden kuluessa) tuoda sekä harrastustoiminnalle että havaintokeskukselle rahoitusta.

Eli siis todella ilkeä ja häijy hanke?

Ja kaiken lisäksi sekä itse (aiemmassa mailissani) että nyt vielä myös tulevan vuoden pj on todennut että mitään sellaista ei kertakaikkiaan kannata lähteä toteuttamaan jota tällä listalla yleisenä linjana vastustettaisiin.

Harri Haukka lähetti viestin (yksityisviestinä) jossa hän toi esille erinomaisia argumentteja jaostojen matkakulujen säilyttämisen puolesta. Ne ovat parempia (paremmin perusteltuja) kuin aiemmat näkemykseni tästä aiheesta, joten tuon yhden detaljin voi nyt unohtaa.

Marko



Marko Pekkola
Tahdet ja avaruus -journal
Ursa Astronomical Association
Address: Humalistonkatu 3 B 50
FIN-00250 Helsinki
Finland
Tel.: (09) 4368 4004
Cellular phone: (050) 3687468
Business ID 0221689-2
VAT reg.