Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Arja Hokkanen (arja.hokkanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 20.12.2004



Hei!

Nyt tänä syksynä on Ursaan on tullut useita epäselviä jaostotoimintaan liittyviä laskuja, joiden selvittäminen on aina hankalaa ja vie paljon aikaa.

Siispä kertauksen vuoksi: jos haluatte, että esim. jaostotapaamisen tilavuokrasta lähetetään lasku suoraan Ursaan, kertokaa siitä minulle etukäteen. Olisi mukavaa tietää, että on tulossa niin ja niin suuri lasku, joka koskee sitä ja sitä asiaa. Etenkin jos tilaajana on joku muu kuin jaostonvetäjä, on syytä ilmoittaa yhteystiedot, sillä minulla ei suinkaan ole tiedossa kaikkien jaostolaisten yhteystietoja, ja joudun joka tapauksessa varmistamaan tilaajalta, että lasku on oikein, ennen kuin maksamme sen (ellei siitä ole ilmoitettu etukäteen).

Jos teillä on joitakin jaoston tarpeisiin hankittua tavaraa, voitte lähettäkää kuitin minulle tai oman jaostonne yhteyshenkilölle jaostotoimikunnassa, joka hyväksyy laskun. Liittäkää kuittiin aina oma nimenne, osoitteenne ja tilinumeronne sekä selvitys siitä mitä on ostettu ja mihin tarkoitukseen.

Kiitos kuluneesta vuodesta, ja onnellista uutta vuotta!

Terv. Arja



Arja Hokkanen
Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry
Raatimiehenkatu 3 A 2
00140 Helsinki

puh. (09) 6840 4010
arja.hokkanen_at_ursa.fi

http://www.ursa.fi