Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Arja Hokkanen (arja.hokkanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.12.2004


Tähtipäivät Varkaudessa 8.-10.4.2005

Hyvät tähtiyhdistysten / jaostojen edustajat,

Warkauden Kassiopeia ry järjestää yhdessä Ursan kanssa vuoden 2005 Tähtipäivät Varkauden lukiolla (Osmajoentie 30). Tapahtuma alkaa perjantaina 8.4. koululaisryhmien planetaarionäytöksillä ja harrastusnäyttelyiden pystytyksellä. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina kello 16.

Esitelmissä käsitellään mm. auringonpimennyksiä, Kangaslammille tullaan pystyttämään vuoden 1945 auringonpimennysretkikunnasta kertova muistomerkki ensi kesällä, joten aihe on ajankohtainen. Esitelmissä käsitellään myös mm. ilmakehän valoilmiöitä ja satelliittitekniikkaa.

Ohjelmassa on mm. ekskursio Härkämäen tähtitornille sunnuntaina. Illanvietto lauantai-iltana on ravintola Zeppelinissä. Illanvietossa mm. jaetaan Stella Arcti- palkinnot.

Tähtipäivien sivut tulevat löytymään tammikuun lopussa osoitteesta http://www.ursa.fi/yhd/kassiopeia/tp2005/ Kotisivuilta tulee löytymään ilmoittautumislomake, jolla voi ilmoittautua tähtipäiville. Jokaisesta perheenjäsenestä pyydetään täyttämään oma lomake.

Toivoisimme jo ennen varsinaisen ilmoittautumisen alkamista ilmoittamaan järjestäjille harrastusnäyttelyyn tulevan materiaalin tai havaintovälineet ja esineiden yms. näyttelymateriaalin vaatiman tilan ja kaikki erikoistoiveet
harrastusnäyttelyyn liittyen.

Jaostoja pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla arvioidun tilantarpeensa järjestäjille.

Jaostokokouksille ja muille kokouksille yms. on varattu luokkia. Pyydämme ilmoittamaan kokouspaikkatarpeet ja kokousten ajankohdat järjestäjille. Kokoukset ovat muusta ohjelmasta erillisiä, kokousluokat ovat käytettävissä koko tapahtuman ajan.

Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen warkauden.kassiopeia_at_ursa.fi tai soittaa joko Markulle tai Veli-Pekalle.

Yhteismajoitukseen osallistujille on luokkamajoitus Varkauden lukiolla. Varaamme patjoja luokkiin. Mukaan on syytä ottaa makuupussi. Mukaan voi myös ottaa retkipatjan, jos tavalliset patjat eivät tunnu riittäviltä.

Tervetuloa Tähtipäiville Varkauteen!

Markku Nissinen
Warkauden Kassiopeia ry:n puheenjohtaja
040-5877600

Veli-Pekka Hentunen
Warkauden Kassiopeia ry:n sihteeri
040-7011625

warkauden.kassiopeia_at_ursa.fi