Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jani Helander (helander_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.09.2004



Hei!

Olisi taas se aika syksystä, kun jaostojen ensivuoden toimintasuunnitelmia ja talousarviota olisi aika ryhtyä kirjaamaan. Viime Cygnuksella valittu jaostotoimikunta on pitänyt järjestäytymiskokouksensa, jossa jokainen sen jäsen sai itselleen muutaman vastuujaoston; henkilö, jonka puoleen ko. jaosto voi kääntyä jaostotoimintaan liittyvissä asioissa, kuten nyt ensi alkuun toimintasuunnitelman ja jaostobudjetin laadinnassa.

Jokaiselle jaostolle lähetetään muutaman päivän sisällä viime vuonna laadittu (eli tämän vuoden) toimintasuunnitelma ja talousarvio pohjaksi vuoden 2005 laadintaa helpottamaan. Meilin lähettäjänä toimii jaostonne vastuuhenkilö jtk:ssa.

Talousarvio ja toimintasuunnitelma olisi hyvä olla valmis mahdollisimman pian, viimeistään syyskuun lopulla. Ja vielä huom: toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon riittää aivan yleinen luonnehdinta jaoston toiminnasta ja rahankäytöstä vuodelle 2005, mikäli ei ole aivan tarkasti tiedossa, mitä mahdollisesti tullaan tekemään. Pääasia, että saataisiin jokaiselta jaostolta alustavat suunnitelmat tulevalta vuodelta.

Muutamia muitakin uudistuksia olemme JTK:ssa päättäneet toteuttaa pyrokratian suhteen, mutta siitä myöhemmin.

Jani Helander
JTK:n sihteeri

044 555 0589
jani.helander_at_ursa.fi