Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.05.2000



Rikun kommenttiin viitaten. Kysymys on lähinnä siitä, miten UMIn listaa päivitetään. Ennen muinoin listalle on vaan laitettu ihmisiä. Todella selkeää olisi, että päivitys tehtäisiin pari kertaa vuodessa, jolloin vetäjillä on paljon selkeämmät mahdollisuudet arvioida, onko jonkun ihmisen aktiivisuus kestävää laatua.

Vai onko joku muu tapa selvempi?

Tätä toki saatte kommentoida.. en tiedä ollenkaan olenko asiassa oikeassa. Minä korostan, etten yritä tässä päällepäsmäröidä, yritän vain saada koko porukan yhteisesti sopimaan yhteisistä periaatteista.

Minä en ole (inhottava kommentti, Riku, kiitos vaan hirveesti tästäkin hyvästä, minä kun en viitsinyt edes mainita, kenen kanssa oli käsityseroja... mä olen suoraan sanoen loukkaatunut, että asia piti viedä tälleen julkiselle foorumille) ole instanssi, joka määrittelee, kuka saa UMImn ilmaiseksi ja kuka ei. Homma on ainoastaan se, että kun rekisterin ylläpito on minulle siunaantunut, niin minun tietenkin tulee tietää ne periaatteet miten hommaa hoidetaan. Jos en sitä tiedä, en voi asiaa myös hoitaa.

Mikäli olen nämä vuodet ymmärtänyt oikein, niin aina UMi saamiselle on ollut aktiivisuus jaostossa. Jaostojen erilainen käsitys tästä aktiivisuudesta on ollut selvästikin se ongelma. Kyllä kai slogani kuuluu, että "UMI on ilmainen jaostojen aktiivisille jäsenille". Mitään kriteerien tiukennusta ei ole tapahtunut, jos homma jatkuu samoilla hyvin leväperäisillä kriteereillä kuin aiemminkin.

-VeikkoM-