Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kukka Viitala (kukka.viitala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.11.2010



Hei kaikki!

Niille, jotka eivät olleet vuoden 2009 Cygnuksella Utsjoella tarjoutuu nyt tilaisuus korjata tilanne. Ensi vuonna 1.6. Utsjoelta on nähtävissä osittainen auringonpinnys. Juhani Harjunharja kysyykin olisiko tapahtumasta kiinnostuneita harrastajia lähtemään katsomaan pimmennystä.

Voitaisiin taas vuokrata bussi ja lähteä porukalla liikkeelle. Jos sää ei satu suosimaan aina voi ihailla Lapin huikaisevan kauniita maisemia.

Terveisin,

Kukka Viitala
Ursan jäsentiedottaja
+358 400 307 030
kukka.viitala_at_ursa.fi


Hei kaikki tähtiyhdistykset!

Ensi kesäkuun alun yöttömän yön "keskiyön auringonpinmennys" olisi nähtävillä kokonaisuudessaan Utsjoen Aligastunturin päällä olevasta "tähtiornistamme". Nyt kysymys kuuluukin, kuinka moni tähtiyhdistys olisi halukas lähettämään Utsjoelle harrastajiaan? Voisimme järjestää asian johdosta jonkin ohjelmallisenkin tapahtuman Ailigastunturin laelle, jos kiinnostusta vain löytyy tarpeeksi.

Meillä on tässä pika puoliin syyskokous, jossa voisimme ottaa tämän pimennystapahtuman järjestettäväksi, mikäli siis riittävästi kiinnostuneita löytyy eli ainakin parisen kymmentä ulkopuolista.
Odotan tähän viestiini mahdollisimman pian viikon aikana kommenteja.

Lähestyvän kaamoksen terveisin
Juhani Harjunharja

Juhani Harjunharja
p. 040 7646578
(Ohcejoga Utsjoen Usa ry)
Siula 2
99980 Utsjoki