Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: harri.haukka_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 09.09.2010



Hei kaikki.

Kuten jo tiedätte, vietetään kansainvälistä avaruusviikkoa 4.-10.10. eri puolilla Suomea. Viikon yksi päätapahtumista on Pasilan kirjastolla, Helsingissä, 9.-10.10 jossa luennoivat mm. Markus Hotakainen ja Jari Mäkinen. Nyt tapahtuman aikataulu on muotoutunut ja sen voi käydä katsomassa osoitteessa http://www.ursa.fi/wiki/Avaruusviikko/TapahtumatPasila.

Muutenkin nettisivujen sisältö alkaa olemaan hyvissä kuosissa. Kuitenkin toivoisin vielä, että kalenteriin (http://www.ursa.fi/av2010/tapahtumat.php saataisiin lisää tapahtumia. Tapahtumat voi ilmoittaa itse käyttämällä Ursan kalenteria. Toki, jos tähän ei ole mahdollisuutta, niin toki voitte ilmoitella tapahtumat Kukalle Ursaan sähköpostitsekkin. Niin ja jos joku nyt miettii, että onko mm. havaintoilta sopiva ohjelma, niin vastaus on kyllä ehdottomasti. Jokainen pienikin tapahtuma viikolla on kullanarvoinen jotta saamme jatkossa kehitettyä tapahtumaa eteenpäin.

Muistakaa myös käyttää hyväksi viikkoa omalla paikkakunnallanne. Tapahtuman puitteissa saa varmaan helpommin paikallislehtiin juttuja toiminnasta yms.

Tervetuloa Pasilaan moikkaamaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja.

Terveisin:
Harri Haukka
Kansainvälisen avaruusviikon Suomen koordinaattori