Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.06.2006



Hei!

Kesän Cygnus-tapaaminen vietetään, kuten useimmat jo varmaan ilmoituksista ovat nähneet, 3.-6.8. Töysässä, paikallisena järjestäjäkumppanina Suomenselän Pegasus.

Cygnus 2006 -tapahtuman verkkosivuille on nyt saatu kasaan suunnilleen olennainen informaatio tapahtumasta. Sivut perinteisen muotoisessa osoitteessa: http://www.ursa.fi/c2006

Ilmoittautuminen on menossa, 20.7. jälkeen ruokailu- ja majoituspalveluja  eikä etukäteislaskua voida taata. Ilmoittautua toki saa tapahtumaan asti.

Jotain tietoja, jotka ovat askarruttaneet tulijoita

  • Tapahtumapaikan saareen ei pääse autoilla, autoille on varattu paikka mantereen puolella muutaman sadan metrin päässä saaresta. Mantereen ja saaren välillä kuljetaan käsikäyttöisellä lossilla tai tarvittaessa veneille. Järjestäjän puolesta on hankittu tavaran kuljetuksiin mönkijä peräkärryineen, joten tavarankuljetuksen ei luulisi nyt tuottavan ongelmia.
  • Sisämajoituspaikkoja on mennyt aika hyvään tahtiin, joten nyt alkaa olla jo aika kiire varmistaa paikka. Toki patjamajoituksena päärakennuksen parvella on tilaa, yhtään paikkaa ei vielä ole sieltä varattu.

Jaostojen osuus ohjelmasta alkaa pikkuhiljaa olla kasassa, mutta yhdistyksiltä  ja yksityisiltä harrastajilta toivotaan ohjelaideoita ja mielellään myös kontribuutiota ohjelmaan. Onhan Cygnus harrastajien oma tapaaminen. Esitelmät, työpajat ja kuvaesitykset ovat niitä helpoimpia.

Cygnuksella tullaan myös käsittelemään tärkeitä harrastustoiminnan asioita, mm. Ursa Minor -lehteä, jaostojen verkkopalveluita sekä Tähtihäly-järjestelmää.

terv.
-VeikkoM-