Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kai Hämäläinen (kai.o.hamalainen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.12.2005



Marko Pekkola:

> Ehdotan että pidetään joulutauko tässä loputtomassa keskustelussa.

Paria riman alitusta lukuunottamatta keskustelu on ollut hyödyllistä ja hauskaakin, ja uskon ainakin omasta puolestani samaan kuin jaostotoimikunta, että tämä lista listaa tavoittaa suurin piirtein ne henkilöt joilla on mielipide asiaan. Ursan hallituksellehan jokainen kantaa ottava tuottaa aineistoa.

Sinänsä erikoista on se, että keskustelu on herättänyt yllättäviäkin intohimoja, vaikka nykyistä UMia lukemalla syntyy sellainen käsitys, että lehti olisi jollain tavalla jo "unohdettu".

Otin tuon historia-aspektin siksi esille, että Ursassa on ennenkin lopettu lehtiä (science fiction lehti Aikakone) ja kehitetty edelleen (Tähtiaika -> Tähdet ja avaruus), että tätä asiaa ei ehkä kannattaisi dramatisoida aivan tolkuttomiin sfääreihin, varsinkin kun yhteisenä pyrkimyksenä on tehdä asioista _parempia_ kuin tähän asti.

Asiaa on varmasti sopivaa sulatella jouluherkkujen seassa, mutta myös toisaalta joku viisas (?) on sanonut, että "jos päättää lykätä vallankumousta seuraavaan päivään, se voi jäädä kokonaan tekemättä". Tämä on hiukan värikäs letkautus tässä yhteydessä, mutta jokainen järjestötoiminnassa mukana oleva varmasti tuntee ilmiön.

Ystävällisin joulunodotusterveisin,
Kai Hämäläinen