Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: markku.nissinen_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 19.12.2005



Hei,

Tässä omat kommenttini keskusteluun.
Jarmolta tuli samankaltaisia kommentteja. Kirjoitin nämä omat ennen Jarmon kirjoittaman tekstin lukemista.

  1. Ilmaislehti aktiiviharrastajille on mielestäni aktiivisuutta huomattavasti lisäävä asia, lehti toimii ilman muuta yhdistävänä tekijänä harrastuksessa.
  2. En kannata Ursa Minorin siirtämistä pelkästään nettiin.
  3. Meteorijaoston kannalta tärkeää on mm. saada julkaistua jaoston materiaalia. Lehteä pitäisi voida myös käyttää jaoston tiedotuskanavana, mutta nopeaan tiedottamiseen printtimedia ei sovellu muutenkaan. Sitä varten on sähköpostilista. Nettisivujen uutisten avulla voi myös tiedottaa.
  4. Joka lehteen ei jaoston juttua tarvitsisi laittaa. Ehkä pari kertaa vuodessa riittäisi, silloin ehtisi materiaaliakin kertyä riittävä määrä riittävän tasokkaaseen juttuun, mielestäni jaostoilla pitäisi olla oikeus tiettyyn määrään palstatilaa ja oikeus riittävän pitkälle päättää siitä, mitä siinä palstatilassa julkaistaan.
  5. Kirjoittajia tarvittaisiin lisää. Laajempilevikkinen lehti voisi kiinnostaa isompaa kirjoittajajoukkoa.
  6. "Tilaus" tällaiselle hahmotellulle laajempilevikkiselle harrastuslehdelle voisi olla olemassa, Ursan jäsenmäärä on kasvanut hyvin ja kiinnostus muutenkin tähtiharrastukseen on hyvällä tasolla ja kasvussa.

Terveisin,

Markku Nissinen
Meteorijaosto / apuvetäjä