Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko M{kel{ (pvtmakel_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.09.1998


  1. Postituslista

Koska on ilmeinen tarve keskustella jaostotoiminnasta ja nykytilasta, oli se hyvä tai huono, tein teknisen ratkaisun, jolla helpotetaan viesteihin vastaamista ja vältetään se, että viestit tulevat joillekin useampana kopiona. Perustin listan:

jaostot-l_at_ursa.fi

jolla on kaikki jaostojen vetäjät ja apuvetäjät sekä jtk:n jäsenet ynnä muutama asiasta kiinnostunut hallituksen jäsen ja muu harrastaja. Jos mielestänne jonkun ihmisen pitäisi kuulua listalle ja hän haluaa osallistua keskusteluun, niin pyytäkää ao. henkilöä mailaamaan minulle.

2) Keskustelun tärkeydestä

Minusta erittäin tärkeää keskustella, onko asioiden nykytila riittävän, voisiko jotain asioita kenties tehdä toisin, mitä erilaisia ongelmia nykyisessä toiminnassa on ja miten niitä voitaisiin ratkoa. Uusien näkökulmien tuominen voi tuoda jotain pirteyttä harrastustoimintaan ja uudet ideat saattavat elävöittää jaostotoimintaa.

Sanottakoon, että mitään päätöksiä mihinkään suuntaan ei ole tehty missään hämärissä salaseuroissa, eikä mihinkään muutoksiin ryhdytä ilman, että jaostojen aktiivit itse osallistuvat päätöksen tekoon.

En ryhdy vielä tässä vaiheessa kommentoimaan edellä kirjoittettuja kommentteja, joissa on hyviä ja tärkeitä pointteja. Odotan, että pari alunperin kirjoitettua, mutta vain osalle lähettettyä alustuskommenttia  tulee tälle listalle. Niissä oli tärkeitä pointteja, joita en omassa aloitusyhteenvedossa tullut ehkä maininneeksi.

-VeikkoM-