Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.11.2004



Ihan pieni työjärjestyspuheenvuoro:

Tätä keskustelua käyty jaostot-l_at_ursa.fi-listalla, joka on "pakkosyötetty" jaostovetäjille ja sille on lisäksi voinut liittyä aktiivijaostolaisia kaikista jaostoista ja ulkopuoleltakin.  Listan perustarkoitus on jaostojen yhteisistä asioista keskustelu. Nyt meneillään olevan aiheen rajaus on hankala...

Olen nyt lisäksi ohjannut viestin Ursan sää- ja havaintoolosuhderyhmän  listalle, jossa valosaasteasioita on ennenkin käsitelty, koska valosaaste kuuluu ko. harrastusryhmän kiinnostusalueeseen. Jatkossa toivon, että lista liitetään keskustelun vastaanottajiin. Tarvittaessa kopioin viestejä listalle.

JOS JOKU JAOSTONVETÄJISTÄ kokee ko. keskustelun ei-toivotuksi pakkopostiksi, niin ilmoitelkoon vaikka minulla, niin ryhdytään  toimenpiteisiin keskustelun siirtämiseksi keliryhmän listalle. Mainitulle listalle voivat toki kaikki kiinnostuneet  liittyä (http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?saa-l).

-VeikkoM-