Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Arja Hokkanen (arja.hokkanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 21.04.2004



Tähtikalliopäivänä 15.5. voi tutustua myös Artjärven viestiteknisen yhdistyksen toimintaan.

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry ja Artjärven viestitekninen yhdistys ry järjestävät toimintapäivän Artjärven Viesti- ja Tähtikalliolla lauantaina 15.5. klo 12 alkaen.

Ursan Tähtikalliolla esitellään rakenteilla olevaa havaintokeskusta, jossa tähtitornin ohjausrakennus on viimeistely vaiheessa ja lähes valmiiseen tähtitorniin on juuri asennettu Meade 16" LX200GPS teleskooppi.

Artjärven viestitekninen yhdistys järjestää omalla Viestikallio tontillaan Gigaleiri-tapahtuman, jossa esitetään radio- ja tähtiharrastajia kiinnostavia luentoja, järjestetään myyjäisiä ja esittelyitä sekä ccd-spektrometrimittausasema esim. okulaarisuodattimille.

Ohjelma, ajo-ohjeet, ruokailumahdollisuudet ja toiminnan yleistä esittelyä: http://www.kolumbus.fi/michael.fletcher/giga2004.html http://www.ursa.fi/ursa/artjarvi/

Tapahtuma on tarkoitettu tähti- ja radioharrastajille ja on maksuton Ursan puolella. Viestiteknisen puolella on joitain maksullisia palveluja tai tapahtumia, mutta toimintaan tutustuminen on maksutonta. Pysäköintipaikat on merkattu.

Tervetuloa!