Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Arja Hokkanen (arja.hokkanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 10.02.2003



Hei!
Tässä on mahdollisuus jaostoillekin miettiä eksoottista tapahtumaa Lapissa. Toivon, että kaikki ideat toimitetaan paitsi Juhani Harjunharjalle myös Ursaan jtk:lle (jtk_at_ursa.fi).

Terveisn,
Arja



Arja Hokkanen, suunnittelija
Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry
Raatimiehenkatu 3 A 2
00140 Helsinki

puh. 09-68404010
fax. 09-68404040

arja.hokkanen_at_ursa.fi
http://www.ursa.fi

  • Original Message -------- Subject: Utsjoen tiedekesälukio, Utsjoen kaamos- ja revontulipäivät sekä "Tulikettu" Date: Sun, 9 Feb 2003 11:58:52 +0200 From: Juhani Harjunharja <juhani.harjunharja_at_pp.inet.fi>

Utsjoki 09.02.03

Hei te kaikki tähtiyhdistykset!

Utsjoen Ursa pyytää teitä kaikkia tulemaan Utsjoelle, oikean Lapin tunturilaaksoon sekä kesällä 2003 että talvella 2004 seuraavien tapahtumien puitteissa:

  1. Utsjoen tiedekesälukio järjestetään nyt viidennen kerran. Aika on 23.6. - 4.7.2003 ja paikkoina ovat Utsjoen koulukeskus ja Ailigasobservatorio. Tarkemmasta ohjelmasta, kustannuksista ja ilmoittautumisista saa tietoa osoitteesta www.povilus.net <http://www.povilus.net> ja luonnollisesti allekirjoittaneelta.

Kesälukion puitteissa olisi samalla tarkoitus ideoida tulevaa talvitapahtumaakin.

2. Utsjoen kaamos- ja revontulipäivät otsikolla "Tulikettu" on tarkoitus järjestää tammi-helmikuulla 2004. "Tulikettu"-hankkeen puitteissa on tarkoitus järjestää osallistujille mielekästä ohjelmaa hiljaisuuden ja rauhoittumisen ohessa. Koska ohjelman rakenne on vasta aivan alkutekijöissään, toivomme mukaan tulevilta yhdistyksiltä myös omia näkemyksiä ja toiveita. Näitä olisi samalla tarkoitus kiteyttää myös kesälukion yhteydessä. Päivistä olisi tarkoitus järjestää myös samalla mieleen painuva elämyksellinenkin "seikkailu" tieteen, taiteen ja viihteen (viihtymisen) parissa kuitenkin samalla rauhoittuen upean talvisen ja arktisen luonnon keskellä.

Toivomme kaikilta tähtiyhdistyksiltä pikaista palautetta esityksiimme.

Ystävällisin terveisin
Ohcejoga Utsjoen Ursa ry

Juhani Harjunharja
pj
p. 0407646578