Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Tuomas Santakallio (tsantakallio_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 30.03.2001



Moi !
Forssan Uranus, paikallinen ursalainen tähtikerho samannimisestä kaupungista järjestää viikon kestävän ryhmämatkan Costa del Solille kesäkuussa 2001. Lähdemme 23.6 klo 18.00 Helsinki-Vantaan lentoasemalta Finnairin lennolla ja saavumme takaisin 1.7.

Matka on ensisijaisesti suunnattu kaikille tähtitieteestä kiinnostuneille ihmisille mutta myös kaikki edullisesta lomamatkasta kiinnostuneet ovat mukaan toki tervetulleita.

Jaamme matkalle lähtijöille tähtitieteilijöiden retkisuunnitelman, joka on täysin vapaaehtoinen. Retkille lähtijät tosin joutuvat kustantamaan itse retkensä. Olemme ajatelleet retkeä Sierra Nevadaan Instuto de Astronomia de Andalucian observatorioon päivällä, sillä havaintoaikaa tuskin sieltä saamme.

Olemme suunnitelleet myös retki(ä) vuoristoon omin päin, joten Teidän on varmaankin syytä omin päin vuorille lähtiessänne varata mukaan omiakin optisia kojeita - yritän kovasti saada Ursaa lainaamaan matkallemme TAL-tähtikaukoputkia,. Jos käy niin etteivät Ursan kaukoputkista vastaavat henkilöt meille niitä anna tai vuokraa, on Teidän ainoa vaihtoehtonne ottaa omia laitteitanne mukaan. Neuvoisin myös vuoristoon lähtijöitä varaamaan lämmintä vaatetta mukaan, sillä vuoristossa on kylmä kesälläkin, jopa kirpeä pakkassää voi yllättää.

Retkille lähdemme ensisijaisesti vuokratuilla autoilla, sillä se on kaikkein edullisin tapa liikkua Andalucian seudulla vapaasti - taksit ovat melko kalliita pitemmillä matkoilla ja bussit eivät välttämättä kulje sinne, minne amatööriastronomien tiet vievät.

Rantalomakohteessamme, aurinkoisesa Torremolinoksessa on tosin aina lämmin (Päivän ylin keskilämpötila: 27 Celsiusastetta ja Yön alin keskilämpötila: 18 Celsiusastetta). Torremolinoksesta löytää varmasti kuka tahansa matkailija itselleen sopivimman lomanviettotavan -sijaitseehan Torremolinos Espanjan kesäisin vilkkaimmalla alueella, Costa del Solilla -vain 30 kilometrin päässä alueen keskuksesta, Malagan kaupungista. Torremolinoksesta on noin 100 kilometriä Granadaan, 200 kilometriä Gibraltarille tai Sevillaan, 300 kilometriä Portugaliin sekä 500 kilometriä Madridiin.

Majoitus
huoneistohotelli Castillo de Vigia * * *+

Huonetyyppi
yksiö kahdelle yhdellä lisävuoteella, max. 3 hlö

kaksio kahdelle kahdella lisävuoteella, max 4 hlö                                 

Huoneistoissa on parveke ja merinäköala.

Majoitus + ryhmähinta kaksio 3335 mk/hlö, 2635 mk/aikuinen lisävuoteessa,

	2425 mk/lapsi 2-15 v. lisävuoteessa
	Hintaan sisältyy 100 mk lentolisä



Majoitus	hotelli Adriano * * *-

Huonetyyppi

kahden hengen huone yhdellä lisävuoteella, max 3 hlö

        Huoneessa on parveke.

Majoitus + ryhmähinta 2870 mk/hlö, 2835 mk/aikuinen lisävuoteessa, 2625 mk/lapsi 2-15 v. lisävuoteessa Lisävuoteita vain yksi tässä hotellissa.

Hintaan sisältyy 100 mk lentolisä
10 vapaata huonetta

Varausnumero molempiin hotelleihin: D02301

Alustava lentoaikataulu:

Helsinki - Malaga	23.6. 2001 klo 18.00 - 21.30
Malaga - Helsinki	1.7.  2001 klo 22.45 - 04.05

Lentoyhtiö:	Finnair



Ryhmähintoihin sisältyvät lennot Helsinki-Malaga-Helsinki, lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoitus sekä suomalaisen oppaan palvelut. Hotelli Castillo de Vigiaan on 6 kpl kaksioita ja 3 kpl yksiöitä sekä hotelli Adrianoon on 10 kpl kahden hengen huoneita varauksella. Hotelli Adrianon hintaan sisältyy aamiainen.

Varaukset voitte tehdä minulle kirjallisesti postiosoitteeseeni tai mahdollisesti antamalla varauskirjeen in person -tai mahdollisesti sähköpostilla, viestin otsikkona VARAUS:

Postiosoite:
Pääskyntie 12
30100 Forssa
Finland

email:
tsantakallio_at_artic.net

Matkaan liittyvistä asiaoista voi kysyä minulta myös puhelimitse. Muun muassa vapaista hotellihuoneista voi kysyä parhaiten puhelimitse numerostani:

03 - 433 4743

Varauskirjeessä tulee ilmetä seuraavat asiat:

-Mihin hotelliin majoitutte?
-Matkalle lähtijöiden Nimet ja Iät
-Ketä majoittuu samaan huoneeseen
-Mahdolliset Lisävuoteilla majoittuvien Nimet ja Iät
-Laskun maksajan nimi ja allekirjoitus (ei sähköpostissa)
-Matkalle lähtijöiden yhteystiedot: Postiosoitteet, puhelinnumerot, mahdolliset sähköpostiosoitteet tai matkapuhelinnumerot.
-Laskun maksajan yhteystiedot: Laskutusosoite (postiosoite), laskun maksajan puhelinnumero sekä mahdollinen sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero.
-Jos matkalle lähtijöiden joukossa ilmenee allergioita, erityisruokavalioita, liikuntarajoitteisuutta tai muita lomanviettoa rajoittavia tekijöitä, olkaa hyvä ja ilmoittakaa myös ne kirjeessänne, jotta osaamme varautua. En tiedä, onko hotellin aamiaisella varauduttu erikoisruokavalioihin.

JOKAINEN MATKALLE LÄHTIJÄ HOITAA ITSE MATKAVAKUUTUKSENSA. MIKÄLI LOMALLANNE SATTUU TAPATURMIA TAI JOTAIN MUUTA IKÄVÄÄ, OTTAKAA YHTEYTTÄ SUOMALAISEEN MATKAOPPAASEEN. Hän osaa teitäparhaiten opastaa.

Otan matkavarauksia vastaan 11.4. asti. Samaan päivään mennessä matkavarauksen voi perua ilman kustannuksia mutta 11.4. jälkeen varaus on sitova ja postissa toimitetussa laskussa ilmenevää varausmaksua (noin 500,-) ei enää saa takaisin. Matkan kokonaishinnasta loput maksetaan noin kuukautta ennen matkalle lähtöä. Silloin postiluukustanne kolahtaa toinen lasku. Lentokenttäkuljetuksia organisoimme vain Forssasta, joten varautukaa kulkemaan Suomessa lentokentälle ja takaisin käyttäen maamme varsin edullista ja mukavaa joukkoliikennettä.

Ystävällisin lomaterveisin:

// Tuomas Santakallio

/ tsantakallio_at_artic.net    

Pääskyntie 12
30100 Forssa
Finland

03-4334743
--

// Tuomas Santakallio
/ tsantakallio_at_artic.net    



Internet. Artic.
http://www.artic.net/