Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Matti T Salo (mtsalo_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.05.2000



Moro

Tuo otsikko Umi ja Cygnus sisältää kaksi eri asiaa.

  1. Pidän UMin nykyistä jakeluperustetta hyvänä, jo siksikin, että se tuo lehdelle läheisen olemuksen. Tarkoitan tällä sitä, että kaikki kirjoittajat, lukijat ja asiat tuntuvat jotenkin "omalta porukalta ja jutulta".

Tuskin tuo arvostus paljoakaan nousee ehtoja kiristämällä, mutta löyhentäminen tiputtaa sitä armasti. Minusta suurin ongelmamme painottuu tällä hetkellä tekijäkaartin olemassaoloon.

Ehdotan, että UMin ilmaislista päivitetään jatkossa kahdesti; ennen numeroa 1. ja sitten Cygnuksella, jossa Veikko tai joku muu voi pistää jaostonvetäjät itse kirjoittamaan listansa tms. kivaa. Kaksi päivitystä vuodessa ei toisi odotusaikaa pitkäksi, mutta jättäisi päivittäjäparalle aikaa kirjoittaa vaikka yksi hyvä UMi-juttu lisää.

2. Cygnuksen ohjelmasta olisi kiva tietää todellakin enenmmän.

Mitä ohjelmaa, tai tekemistä tulee järjestävän yhdistyksen puolesta? Minkä tyyppistä ohjelmaa jaostot ja muut ohjelman järjestäjät ovat luonnostelleet. Eli onko tyyli "Me teemme yhdessä" vai "Me katselemme teatteriesitystä"?

T: Matti



Matti T. Salo
p. (09) 271 2313 (k)
http://www.ursa.fi/~mtsalo