Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kukka Viitala (kukka.viitala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 10.01.2011



Hei kaikki!

Ursan järjestämistä valtakunnallisista tapahtumista tähtipäivät on vanhin, ja niitä on järjestetty jo vuodesta 1971 lähtien. Jokainen varmaan tietoinen, että tämän vuoden tähtipäivät järjestetään Turussa 19.20.3.11.

Ohessa on tyapahtman kotisivut:
http://www.ursa.fi/tahtipaivat2011/

Viime vuosina tähtipäivillä on ollut näytteilleasettajia, jotka ovat joko myyneet omia tuotteitaan tai esitelleet omaa toimintaansa. Sähköpostilistoja seuraamalla voin vain ihailla miten korkeatasoista havaitsemista Suomessa harrastajavoimin tehdään. Olisi todella sääli jos tämä kaikki jäisi vain kyseisen jaoston sisälle tai Ursan sähköpostilistoille. Tällaistä osaamista TÄYTYY EHDOTTOMASTI mainostaa suurelle yleisölle!! Tähtipäivillä tähän on hyvä tilaisuus. Jokainen jaosto voi halutessaan pitää lyhyen esityksen tekemistään havainnoista tai tutkimustyöstään.

Jos yhdistys haluaa vain esitellä toimintaansa, on viikonlopun esittelypaikka ilmainen. Jos yhdistys haluaa myydä jotain, on paikkamaksu silloin 50 e koko viikonlopulta.

Kaikki asiasta kiinnostuneet yhdistykset voivat ottaa yhteyttä joko allekirjoittaneeseen tai Eeva-Kaisa Ahlamoon:

Eeva-Kaisa Ahlamo:
- west468 (at) gmail.com

  • tahtipaivat2011 ( at ) gmail.com

Parhain terveisin,

Kukka Viitala
Ursan jäsentiedottaja
+358 400 307 030
kukka.viitala_at_ursa.fi