Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: harri.haukka_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 21.05.2010



Hei kaikki.

Allekirjoittanut toimii kansainvälisen avaruusviikon (World Space Week) Suomen koordinattorina ja tämä viesti on ensimmäinen info tämän vuoden viikosta. Avaruusviikkoahan vietetään joka vuosi 4.-10. lokakuuta. Tänä vuonna viikon teemana on "Mysteries of the Cosmos" (vapaasti suomennettuna "Kosmoksen mysteerit"). Lisätietoa teemasta alla olevasta linkistä (englanniksi).

http://www.worldspaceweek.org/theme.html

Olen tilannut postereita joita jakelen eteenpäin. Koska postereita on tänä vuonna hyvin rajallinen määrä (50 kpl.), niin en voi valitettavasti ottaa tilauksia tai varauksia vastaan. Tunnen sen verran hyvin tähtiharrastuskenttää, että uskon pystyväni jakelemaan postereita tasapuolisesti eteenpäin. Toki jos jolla kulla on mahdollisuus tehdä omia postereita, niin se olisi hyvä. Teen myös jonkilaisen perusmateriaalin suomeksi jota voi käyttää viikon suunnitelussa paikallisella tasolla. Toki minulta voi suoraankin kysellä viikosta ja sen organisoinnista.

Toivon todella, että mahdollisimman moni yhdistys ja yksityinen henkilö osallistuisi viikon toteutumiseen täällä Suomessa. Yhdistykset voisivat mm. pitää aiheeseen liittyviä luentoja ko. viikolla tai järjestää näyttelyitä. Pitää myös muistaa, että koska kyseessä on kansainvälinen tapahtuma, niin sen mainosarvo paikallisissa medioissa on varmasti hieman suurempi kuin muutoin olisi. Niin ja käyttäkää rohkeasti hyödyksi omia kontaktejanne joitka voisivat olla mukana tekemässä onnistunutta avaruusviikkoa 2010.

Jotta allekirjoittanut voi toimia hyvänä koordinaatorina, niin toivon että te hyvät aktiiviset tähtiharrastajat heittäisitte minulle ideoita joita voisimme yhdessä toteuttaa jo tänä vuonna, mutta myös tulevina vuosina.

Ohessa on vielä muutamia hyviä linkkejä joihin kannattaa tutustua:

http://www.worldspaceweek.orghttp://www.worldspaceweek.org/Fact_Sheet__2009.pdf http://www.worldspaceweek.org/participants.html Terveisin:
Harri Haukka
WSW Suomen koordinattori