Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Myllyniemi (marko.myllyniemi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.03.2010



Tervehdys jaostolaiset!

Joulukuussa julkaisimme ensi kesän Cygnuksen kotisivut ja kuluneiden kolmen kuukauden aikana on tehty pientä "fiilauksia" sisältöön.

Alustava ohjelmarunko, josta löytyvät lähinnä ruokailujen ja saunavuorojen aikataulut, on siinä mallissa, että jaostot ja jtk voivat alkaa suunnittelemaan Cygnuksen ohjelmaa. Runko löytyy osoitteesta:

http://www.ursa.fi/c2010/ohjelma.shtml

Kuten huomaatte, olemme sopineet Määttäsen Hannun kanssa parista esitelmästä ja sen lisäksi Lakeuden Ursan Tapani Koskiniemi pitää perjantaina yhden esitelmän (kellonaika vielä avoin - pyritään selvittämään lähipäivinä), muutoin jaostoilla on periaatteessa vapaat kädet.

Kari Kuuren kanssa käymiemme sähköpostikeskusteluiden mukaan Cygnus-paketti julkaistaan Ursa Minorin numerossa 3/2010, jonka dedline on 17.5. eli siihen mennessä olisi hyvä saada ohjelmaan jo valmiimpaa suunnitelmaa...

Mikäli ohjelmarungon tms. suhteen on jotain ehdotettavaa, kysyttävää tms. niin voitte ottaa yhteyttä sähköpostilla allekirjoittaneeseen (puheenjohtaja_at_lakeudenursa.fi).

-- 
T: MarkoM