Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kukka Viitala (kukka.viitala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.03.2010



Hei, kaikki!

Ursaan tulee säännöllisesti kysymyksiä liittyen sekä taivaan ilmiöihin että tähtiharrastukseen yleensä. Myös muutama ikiliikkujan keksijä ilmoittelee välillä olemassaolostaan. Joihinkin kysymyksiin löytyy vastaus täältä Ursasta, mutta ei läheskään kaikkiin. Ihmiset kuitenkin odottavat, että heidän kysymyksiinsä vastattaisiin.

Kysyisinkin nyt löytyisikö vapaaehtoisia henkilöitä, joille voisi lähettää yleisökysymyksiä vastattavaksi. Halukkaat voivat ilmoittaa oman aihealueensa, johon liittyviin kysymyksiin he haluavat vastata. Voi myös mainita minkälaisiin kysymyksiin ei missään tapauksessa halua vastata, ufot esim. Vastaaminen on vapaaehtoista, jos kysymys on liian hankala, sen voi nakittaa jollekin toiselle. Listalta voi myös jäädä halutessaan pois.

Kaikista kysymyksistä olisi tarkoitus tehdä jonkinlainen FAQ-palsta, jonne voisi arkistoida esiintyneet kysymykset. Tästä olisi hyötyä jatkossakin, esim. tälle palstalle voisi jatkossa ohjata henkilön, joka haluaa vastauksen kysymyksiinsä.

Tässä olisi hyvä palvelu, mitä Ursa voisi ihmisille tarjota. Olisitte kaikki siinä apuna.

Parhain terveisin  

Kukka Viitala
Ursan jäsentiedottaja
+358 400 307 030
kukka.viitala_at_ursa.fi