Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kukka Viitala (kukka.viitala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.11.2009



Hei, kaikki!

Tuleva kerhoseminaari järjestetään Artjärvellä ajalla 15.-17.1.2010. Nyt jokainen yhdistys voisi muistella lopuillaan olevaa IYA-vuotta ja miettiä sen saldoa, mikä oli onnistunutta ja mitä voisi kehittää jatkossa ja ennen kaikkea, mitä toimintoja voitaisiin jatkaa edelleen.

Kaikkia IYA-vuoteen että kunkin yhdistyksen omaan toimintaan liittyvä asioita voisi alkaa kirjaamaan ylös, jotta näitä asioita voisi käsitellä sitten kerhoseminaarissa. Esim. koulujen ja paikallisyhdistysten välistä yhteistyötä voisi kehittää edelleen, sillä tällä alueella toimii rautaisia ammattilaisia. Olisi kiva, jos heidän ammattitaitoaan voisi tälla tavalla hyödyntää.

Ursa tukee kutakin paikallisyhdistystä korvaamalla yhdelle autokuormalliselle väkeä kilometrikorvauksia noin 16 snt/km. Jokainen varmaan tietää, että yöpymismahdollisuudet Artjärvellä ovat hyvät. Myös sauna ja makkaranpaistotakka löytyy.

Parhain terveisin,

Kukka Viitala
Ursan jäsentiedottaja
kukka.viitala_at_ursa.fi
0400 307 030