Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kukka Viitala (kukka.viitala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 16.10.2009



Hei, kaikki!

Jos joku on kiinnostunut saamaan ilmaisia elokuvalippuja, niin tässä olisi tilaisuus. Kannattaa siis osallistua oheiseen keskustelutilaisuuteen, jossa aiheena ovat television tiede- ja teknologiaohjelmat. Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Sampsa Saikkoseen. Hänen yhteystietonsa löytyvät viestin alaosasta.

Parhain terveisin,

Kukka Viitala
Ursan jäsentiedottaja
+358 400 307 030
kukka.viitala_at_ursa.fi


Haluaisitko osallistua television tiede- ja teknologiaohjelmia käsittelevään tutkimukseen?

Helsingin yliopisto tekee neljän muun EU-maan kanssa tutkimusta tiedettä ja teknologiaa käsittelevistä televisio-ohjelmista.Tutkimuksen rahoittaa Euroopan komissio.

Tutkimusta varten järjestetään ryhmähaastatteluja, joissa tiedeohjelmista keskustellaan pienissä ryhmissä. Etsimme vapaaehtoisia henkilöitä, jotka haluaisivat osallistua ryhmähaastatteluihin.

Ryhmähaastattelujen ideana on kerätä havaintoja, ideoita ja asenteita, joita esitetyt television tiede- ja teknologiaohjelmat ryhmähaastattelujen osallistujissa herättävät. Keskustelua ohjaa ryhmissä Helsingin yliopiston tutkija.

Ryhmähaastattelutilaisuus kestää n. 2,5 tuntia ja haastattelut saavat osallistumisestaan korvaukseksi kaksi elokuvalippua Finnkinon elokuvateattereihin. Keskustelun aikana on tarjolla virvokkeita.

Haastattelutilaisuuteen on mahdollista saapua 9.11.2009 klo 16 tai klo 19 tai 11.11.2009 klo 16 tai klo 19. Haastattelutilaisuus järjestetään Taloustutkimus Oy:n tiloissa osoitteessa Lemuntie 9, 00510 Helsinki. Ilmoitattehan, mikä päivämäärä ja aika sopivat Teille parhaiten.

Jos olette kiinnostunut osallistumaan ryhmähaastatteluihin, niin voitte ottaa yhteyttä:

Sampsa Saikkonen
E-mail: sampsa.saikkonen_at_helsinki.fi tai Puh: 050–3830029

Yhteydenottoja odottaen,

Sampsa Saikkonen, tutkimusavustaja
Helsingin yliopisto, Viestinnän laitos / Valtiotieteellinen tiedekunta