Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Walter Rydman (rydman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.09.2009


  Vuosikierrossa on jälleen lähestymässä se hetki, kun on kirjattava   paperille se mitä vuonna 2010 suunnittelee tekevänsä. Hallitus päättää   kokouksessaan 21.10. syyskokoukselle esitettävästä   toimintasuunnitelmasta.

  Tarvitsisin jaostojen esitykset maanantaihin 12.10. mennessä, jotta ehdin   kirjoittaa pohjaesityksen hallitusta varten valmiiksi.

  Kirjoitusohjeita:

  • Kertokaa lyhyesti mitä jaosto suunnittelee tekevänsä ensi vuonna Mainitkaa myös erityisistä tavoitteista. Tähän en halua toimintakertomuksen tapaista kuvausta toiminnasta.
  • Välttäkää ympäripyöreätä tekstiä ja itsestäänselvyyksiä. Pituutta tekstiltä ei vaadita. (Esimerkiksi ei ole tarvetta mainita jaoston olevan harrastajien yhdysside tai sitä mitä varten jaosto on olemassa)
  • Kertokaa samalla paljonko arvioitte tarvitsevanne rahaa ensi vuodelle. Vain erityisemmät menot on hyvä mainita erikseen, normaalitoimintaa ei tarvitse eritellä. Kaksi riviä on siis riittävä (menot & tulot [jos on]).
 	syysterveisin,
 	Walter
______________________________________________

Walter Rydman, FM
Toiminta- ja tiedotussuunnittelija

Puhelin: (09) 684 0400
s-posti: walter.rydman_at_ursa.fi

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry
Raatimiehenkatu 3 A 2
000140 Helsinki
www.ursa.fi