Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Markku Nissinen (markku.nissinen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.06.2009



Tervehdys kaikille jaostoille!

Kiitos paljon kaikille aktiivisuudesta Utsjoen Cygnuksen ohjelman järjestämisen suhteen! Ohjelma alkaa jo muotoutua ihan hyvin!!

Cygnus 2009 järjestetään 30.7-2.8.2009 Utsjoella Utsjoen koulukeskuksessa.

Järjestäjinä ovat Utsjoen Ursa sekä Ursa.

Alustava ohjelmarunko on laitettu tänään nettiin kohtaan "Ohjelma". Sivut ovat osoitteessa: http://www.ursa.fi/cygnus/

Lähetin tämän jaostot-l listalle, edellisen viestin laitoin vetajat-l listalle. Tällä viestillä on hieman laajempi jakelu nyt ja kaikki vetajat-l listan henkilöt ovat mukana myös jaostot-l listaan.

Tässä vielä tarkempaa tietoa:

Jaostojen ohjelmat

Cygnus on perinteisesti ollut Ursan jaostojen tapahtuma. Ohjelmarunko koostuukin jaostotapaamisista ja muusta jaostoohjelmasta.  Niinpä perinteiset kokoukset suunnataan nyt entistä vahvemmin jaostojen aktiivijoukolle ja muut ohjelmanumerot laajemmalle kuulijakunnalle. Jaostojen järjestämän ohjelman lisäksi Cygnuksen ohjelma tulee sisältämään erilaisia työpajoja, pienesitelmiä sekä diaesityksiä yms. Cygnus-tapahtuman kanssa järjestettävä Utsjoen kesälukio tarjoaa jonkin verran muutakin oheisohjelmaa. Tarjolla on mm. kuvataidenäyttely työpajoineen, sirkustyöpaja ja otsonityöpaja. Lauantaina illalla on ohjelmallinen illanvietto. Tapahtuman aikana järjestetään tutustumisretkiä läheisiin luonto- ja kulttuurikohteisiin. Myös yhdistykset järjestävät ohjelmaa.

Kaikilta jaostoilta kysyisimme nyt seuraavaa (sekä harrastusryhmiltä, jos ryhmät haluavat pitää kokouksen tai järjestää muuta ohjelmaa):

  1. Kuka hoitaa jaostonne/ryhmänne Cygnus-ohjelman?
  2. Milloin haluaisitte pitää jaostokokouksen, onko rajoitteita aikataulun suhteen?
  3. Millaista ohjelmaa pidätte varsinaisen kokouksen lisäksi (työpajat, pienesitelmät, minikurssit jne)? Onko näihin liittyen erikoistoivomuksia?

jos mahdollista, niin jaostojen edustajat voisivat osallistua myös yleisöohjelman järjestämiseen.

Cygnukselle järjestetään edullinen yhteisbussikuljetus, siitä on enemmän tietoa Cygnuksen kotisivuilla. Bussi lähtee Helsingistä ja matkan varrelta otetaan kyytiin. Muistakaa ilmoitautua myös yhteisbussikuljetukseen!

Vastaukset ja kysymykset minulle osoitteeseen: markku.nissinen_at_pp.inet.fi.

Ohjelmarunko pyrittäisiin saamaan kokoon ainakin pääpiirteissään viimeistään kesäkuun loppupuolella, jotta saadaan Ursa Minoriin 4/09 mahdollisimman tarkat ja paikkansapitävät tiedot ohjelmasta. Ursa Minorin 4/09 aineisto on oltava viimeistään 1.7.2009 toimituksella ja toivoisin, että ohjelma saataisiin pääpiirteissään kasaan jo jonkin verran ennen tuota ajankohtaa.

Voisitteko tarkistaa esitysten ajankohdan ja lähettää minulle tarkemmat tiedot esityksestänne Ursa Minorin Cygnus liitettä varten. Myös lisäesitykset ovat tervetulleita!!! Ohjelmaan mahtuu vielä esityksiä hyvin.

Markku Nissinen hoitaa jaosto-ohjelman kasaamisen jtk:n puolesta. Lisätietoja tapahtumasta ja yhteisbussikuljetuksesta saa myös Ursan jäsentiedottajalta, Kukka Viitalalta.

Terveisin,

Markku Nissinen
Jaostotoimikunta
040 587 7600
markku.nissinen_at_pp.inet.fi

Kukka Viitala
Ursan jäsentiedottaja
+358 400 307 030
kukka.viitala_at_ursa.fi