Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kukka Viitala (kukka.viitala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.04.2009



Hei, kaikki!

Kevät etenee ja Cygnus lähenee. Tämän vuoden Cygnus järjestetään todella pohjoisessa, Utsjoella. Koska kauas on pitkä matka ja ajokilometrejä keryy runsaasti, täytyy yrittää järjestää halukkaille mahdollisimman helppo tapa päästä sinne. Ei ole mukavaa, että jonkun matka jää välistä sen takia, että ajokilometrejä kertyy liikaa.

Olemme saaneet bussikuskin, joka on lupautunut ajamaan Utsjoelle ja takaisin. Halukkailla olisi mahdollisuus päästä käymään myös Norjan puolella. Bussin saaminen helpottaisi monen pääsyä Cygnukselle. Bussi voisi ottaa kyytiläisiä myös matkan varrelta, koska suuri osa Cygnukselle lähtijöistä asuu muualla kuin pääkaupunkiseudulla.

Bussireittiä voisi muokata myös matkalaisten toiveiden mukaan. Esim. Sodankylän revontulitutkimusasemalla voisi käydä, jos heille vain sopii.

Kerään alustavaa nimilistaa lähtijöistä. Bussiin mahtuu vain 36 henkeä, joten kannattaa pitää kiirettä, jos haluaa mukaan. Ilmoittautua voi allekirjoittaneelle.

Alan selvittelemään bussin vuokraamiseen liittyviä ehtoja. Mitä useampi lähtee mukaan, sen edullisemmaksi myös hinta muodostuu. Uskoisin, että bussin vuokraaminen ilman kuskia on mahdollista, jos meillä on jo pätevä bussinkuljettaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus bussilla ajamisesta.

Parhain terveisin,

Kukka Viitala
Ursan jäsentiedottaja
+358 400 307 030
kukka.viitala_at_ursa.fi