Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Ursa ry (ursa_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.09.2008


EHDOLLE URSAN HALLITUKSEEN? Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry:n hallitus on asettanut nimitysvaliokunnan valmistelemaan hallituksen valintaa syyskokouksessa 11.11.2008. Kokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja ja kaksi muuta varsinaista jäsentä kaudelle 2009 - 2011 sekä 1 - 3 varajäsentä vuodelle 2009.

Nimitysvaliokunta pyytää nyt yhdistyksen jäseniltä ehdotuksia hallituksen puheenjohtajaksi, jäseniksi ja varajäseniksi. Lähetä ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen nimitysvaliokunta_at_ursa.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 28.9.2008.

Valiokunta toivoo, että ehdotukset perustellaan lyhyesti. Ehdotukset voivat olla myös luonteeltaan vihjeitä tai alustavia ideoita. Ehdottajan ei siis tarvitse ottaa yhteyttä ehdottamiinsa henkilöihin. Valiokunta haastattelee tarvittaessa ehdokkaat ja pyytää valitsemiltaan ehdokkailta heidän suostumuksensa.

Valiokunnan esitys valittaviksi henkilöiksi laaditaan jäseniltä saatujen ehdotusten ja valiokunnan omien selvitysten perusteella. Esitys julkistetaan ennen syyskokousta yhdistyksen verkkosivuilla.

Hallituksen nykyinen kokoonpano on nähtävillä osoitteessa www.ursa.fi/ursa/hallinto/hallitus2008.html. Erovuorossa ovat puheenjohtaja Jorma Koski, jäsenet Mika Luostarinen ja Antti Ritvos sekä varajäsen Harri Haukka.

Lisätietoja hallituksen valinnasta: www.ursa.fi/hallitukseen

Ursan hallituksen nimitysvaliokunta
Ville Hinkkanen, Antti Ritvos, Mikko Suominen