Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 11.05.2008



> From: Markku Nissinen [mailto:markku.nissinen_at_pp.inet.fi]
> Sent: Sunday, May 11, 2008 10:25 AM


  

Tervehdys kaikille!  

Cygnus 2008 järjestetään 17.-20.7. Varkaudessa Puurtilan seurakuntakodissa. Järjestäjinä ovat Warkauden Kassiopeia sekä Ursa.  

Ilmoittautuminen on jo avattu nettiin. Sivut ovat osoitteessa: http://www.ursa.fi/c2008/

Jaostojen ohjelmat  

Cygnus on perinteisesti ollut Ursan jaostojen tapahtuma. Ohjelmarunko koostuukin jaostotapaamisista ja muusta jaostoohjelmasta.  Niinpä perinteiset kokoukset suunnataan nyt entistä vahvemmin jaostojen aktiivijoukolle ja muut ohjelmanumerot laajemmalle kuulijakunnalle. Jaostojen järjestämän ohjelman lisäksi Cygnuksen ohjelma tulee sisältämään erilaisia työpajoja, pienesitelmiä sekä diaesityksiä yms.

Ja kun kesäaikaa eletään, niin ohjelmaa pyritään järjestämään ulkosalla niin paljon kuin mahdollista.  

Kaikilta jaostoilta kysyisimme nyt seuraavaa (sekä harrastusryhmiltä, jos ryhmät haluavat pitää kokouksen tai järjestää muuta ohjelmaa):  

  1. Kuka hoitaa jaostonne/ryhmänne Cygnus-ohjelman?
  2. Milloin haluaisitte pitää jaostokokouksen, onko rajoitteita aikataulun suhteen?
  3. Millaista ohjelmaa pidätte varsinaisen kokouksen lisäksi (työpajat, pienesitelmät, minikurssit jne)? Onko näihin liittyen erikoistoivomuksia?

Alustava ohjelmarunko on nähtävissä:
http://www.ursa.fi/c2008/c2008_ohjelma_kapistelya.html  

Osoite on tuollainen, koska tätä ohjelmaa ei ole vielä tarkoitettu kaikkien nähtäväksi, koska sen tekeminen on vielä kesken. Jossain vaiheessa ohjelmarunko tulee sitten nähtäväksi Cygnuksen sivujen kautta.  

Yleistä keskustelua Cygnukseen liittyvistä asioista voidaan käydä Astronetissä sekä jaostot-l (ät) ursa.fi postilistalla.  

Minä hoidan jaosto-ohjelman kasaamisen jtk:n sekä järjestäjien puolesta.

Yhdistysten ohjelmat  

Myös yhdistysten toivotaan järjestää ohjelmaa. Lähettäkää minulle tietoa myös yhdistysohjelmasta ja toiveista sen aikataulun suhteen. Alustavaan ohjelmaan merkittyihin "jaostoohjelma"  kohtiin voidaan sijoittaa myös yhdistysten ohjelmaa.  

Jos on mitään kysyttävää Cygnukseen liittyen, niin kysykää ihmeessä!  

Vastaukset ja kysymykset minulle osoitteeseen: markku.nissinen_at_pp.inet.fi tai c2008_at_ursa.fi  

Jaostoilta ja yhdistyksiltä toivotaan mahdollisimman nopeasti ajankohtien varauksia sekä tässä vaiheessa riittävät myös alustavat ideat ohjelmasta.  

Ohjelmarunko pyrittäisiin saamaan kokoon ainakin pääpiirteissään viimeistään kesäkuun loppupuolella, jotta saadaan Ursa Minoriin 4/08 mahdollisimman tarkat ja paikkansapitävät tiedot ohjelmasta.  

Jos mahdollista, niin voi lähettää jo Ursa Minorin Cygnus-liitettä varten tarkemman selostuksen jaoston ohjelmasta, tarkempia tietoja tullaan kysymään, kun alamme tarkemmin ohjelmaa suunnittelemaan.  

Terveisin,  

Markku Nissinen
Jaostotoimikunta, Warkauden Kassiopeia ry 040 587 7600
markku.nissinen_at_pp.inet.fi