Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Mikko Suominen (msuomine_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.04.2008



Ursa Minorin kehittämistä varten on nyt netissä kyselykaavake osoitteessa http://ursa.fi/ursa/umi/kysely.htm

Toivomus olisi, että siihen vastaisi mahdollisimman moni Ursa Minorin kirjoittaja ja lukija, jotta workshopissa osattaisiin ottaa mahdollisimman laajasti mielipiteet huomioon. Nyt ollaan vetämässä linjoja Ursa Minorille tuleviksi vuosiksi.

Kuten aiemmin ilmoitin, Workshop järjestetään Klaukkalassa lauantaina 3. toukokuuta. Aloitusaika on kello 11 eikä kello 10 kuten aiemmin ilmoitettiin, jotta mahdollisesti kauempaa tulevat osanottajat ehtivät paremmin mukaan.

Workshoppiin tulijoiden toivotaan ilmoittautuvan perjantaihin (25.4.) mennessä kaavakkeella tila/ruokailujärjestelyjen vuoksi. Tarkemmat tiedot paikasta ja suunnitellusta ohjelmasta lähetetään sähköpostitse osallistujille. Vielä ehtii siis ilmoittautua mukaan, vaikka ei aiempaan ajankohdan sopivuutta koskeneeseen kyselyyn vastannutkaan.

Kyselyyn pyydetään vastaamaan omalla nimellä. Kaikki kyselyn vastauksista julkaistavat tiedot tulevat kuitenkin olemaan anonyymeinä.

Mikäli sinulla ei ole aikaa tai kiinnostusta vastata kaikkiin kysymyksiin, niin voit hyvin jättää osan kysymyksistä väliin. Vaihtoehdon valitseminen on kuitenkin melko nopeaa, halutessasi voit lisätä sanallisia vastauksia. Vastausten tekstilaatikoihin mahtuu pidempikin vastaus kuin niissä näkyvän neljän rivin verran.

Kiitos kyselyn teknisestä toteutuksesta jäsentiedottajallemme Markus Bundersille.

Jaostotoimikunnan puolesta,

-- 

 			Mikko Suominen
 			mikko.suominen_at_ursa.fi
 			0505963912