Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Walter Rydman (rydman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 20.09.2007


  Tervehdys kaikille,

  Alustava tiedotus,

  Tähtipäivät järjestetään tänä vuonna Avaruus 2007 näyttelyn avajaisten   yhteydessä. Yhteistä on illanvietto Ilmailumuseossa sekä yleinen   luento-ohjelma.

  Mm. lauantaina Helsingin yliopiston päärakennuksella, luentosalissa 1   puhuu kolmen luennon sessiossa Ruotsin avaruudessa käynyt astronautti   Christer Fuglesang. Lauantain luentojen jälkeen järjestetään   bussikuljetus Ilmailumuseoon, Vantaalle. Sunnuntaina luentoja on   Ilmailumuseossa.

  Olen myös varannut Tieteiden talolta tiloja jaostojen kokouksia varten   lauantaiksi klo 10-15. Mikäli haluatte pitää kokouksen, ilmoittakaa siitä   minulle (sekä tietenkin aikaväli). Kokousten pitäminen jo perjantaina   onnistuu myös hyvin (kertokaa vain).

  Sunnuntaina ilmailumuseolla on avoimet ovet yleisölle. Olen järjestänyt   sinne mahdollisuuden pitää omia esityksiä (n. 10 min) vapaasti   valittavasta aiheesta. Kaikki, jotka haluavat harrastuksestaan kertoa   pääsevät sen tekemään. Paikka on keskellä näyttelyä. Kunhan ajat   tarkentuvat minulle voi tehdä ennakkovarauksia. Myös paikan päällä   olevaan listaan voi itsensä merkitä puhujaksi ilman sen kummempia   varaamisia.

  Ursan hallitus kokoontuu lauantaina 10.11. klo 11.00 Tieteiden talolla.   Hallitus on kutsunut jaostojen vetäjät kokoukseensa.

 	terveisin,
 	Walter


______________________________________________

Walter Rydman, FM
Toiminta- ja tiedotussuunnittelija

Puhelin: (09) 684 0400
s-posti: walter.rydman_at_ursa.fi

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry
Raatimiehenkatu 3 A 2
000140 Helsinki
www.ursa.fi