Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Seppo Linnaluoto (linnaluo_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.02.2007


Hei!

Markku Sarimaa (Ursan toimitusjohtaja) lupasi minulle, että Ursa Minor laitetaan Ursan seuraavaan esitteeseen ym.

Nykyäänhän Ursa Minor ei ole ollenkaan mukana Ursan (kirja)esitteessä, Tähdet-vuosikirjassa ja muissa Ursan julkaisuissa. Ursan toimistossa on unohtunut kokonaan koko Ursa Minorin olemassaolo. Se johtunee siitä, että Ursan toimisto on aika irrallaan Ursan (aktiivi)toiminnasta. Walter Rydman oli mukana osassa Ursan kerhoseminaaria, mikä oli hyvä asia, mutta hänenkin pitäisi olla enemmän mukana tapahtumissa. Muu toimiston väki ei käy ollenkaan tapahtumissa, paitsi Tuukka Perhoniemi, milloin planetaario on mukana.

Kun Ursa Minor saadaan mukaan Ursan normaaliin markkinointiin, sen levikkiä saadaan pikkuhiljaa nostettua.

Meidän pitäisi saada Ursa Minorista oikea Ursan kakkoslehti, ei vain jaostojen tiedotuslehti. Ennenkaikkea Ursan kaikista tapahtumista pitäisi kirjoittaa juttuja, ei vain jaostojen omista tapahtumista.

Cygnuksesta pitäisi kirjoittaa kokonaisvaltainen juttu, samoin Tähtipäivistä. Laitepäivistä onkin ollut.

Ja muitakin yleisiä harrastusjuttuja. Mutta ennenkaikkea pitäisi saada T+a:han juttuja, sehän leviää jokaiselle Ursan jäsenelle. Mutta T+a ei ollenkaan julkaise esim. tähtipäivistä kertovia kokonaisvaltaisia juttuja, mutta UMi kyllä.

-- 
Terveisin ja hyvää keskitalvea!

--------------------------------------------------
Seppo Linnaluoto, fil. kand. puh. (09) 2977001, 040-5953472 Framnäsintie 2 E 21, 02430 Masala sähköposti: linnaluo(a)ursa.fi http://www.ursa.fi/~linnaluo/ http://www.ursa.fi/yhd/komeetta/
--------------------------------------------------