Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: juha.ojanpera_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 15.12.2005



Tervehdys!

Matti Salon mielestä Suomen kokoisessa maassa olisi tilaa vaikka kolmelle harrastuslehdelle. Tähdet& avaruudesta on nykyään kieltämättä tullut aika tiedepainotteinen lehti, mikä ei sinänsä ole huono asia, mutta kaksi hieman eritasoista HARRASTUS lehteä voisi olla jo liikaa, päällekkäisyyksiä voisi olla vaikea välttää. Minusta yksi hyvin tehty harrastslehti riittäisi.

Olen avoin uusille ideoille, ja Pekkolan Markon ajatukset olivat kyllä aika radikaaleja. Marko on kyllä kieltämättä oikeassa siinä, että ammattimaisesti toimitettu, hyvätasoinen lehti tavoittaisi varmasti suuremman joukon harrastajia, mikä olisi varmasti vain hyväksi harrastukselle. Mutta tuollaisella lehdellä pitäisi minusta olla vakitusia avustajia joka jaostosta, ja sitten voisi olla myös vähemmän vakituisia avustajia, ja tietysti myös jokainen voisi halutessaan kirjoittaa lehteen jostakin mielenkiintoisesta aiheesta.

Sitten vielä vähän Umista. Ainakin DS-jaostossa on ollut käytäntönä korostaa Umin merkitystä avoimena foorumina. Viime Umin numeroista olettekin saaneet Linnunrata-palstalta lukea jaostomme aktiivin Toni Veikkolaisen artikkelia kaksoistähdistä. Tässäpä kerrassaan hyvä esimerkki myös muille jaostoille! Mutta minusta tämän ei pitäisi jäädä tähän, sillä jaostoissa pitäisi vieläkin enemmän jakaa sisällöntuotannon vastuuta jaoston aktiivien kesken. Nykytilanteessa vastuu jää suurimmaksi osaksi jaoston vetäjien harteille. Tätä asiaa voivat jaostot keskuudessaan pohtia enemmän.

Mutta eipä mulla muuta tälläerää.
--
-juha ojanperä-

__
Saunalahti Xtra - Uusi GSM-vuokrapuhelin ja edistykselliset Xtra-palvelut käyttöösi alk. 4,95 e/kk! http://saunalahti.fi/xtra/