Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Lehtimäki (marko.lehtimaki_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.02.2003



Ursa etsii kesän 2003 Cygnus -tapahtumalle soveliasta tapahtumapaikkaa sekä paikallista yhteistyökumppania.

Cygnus on kaikkien tähtiharrastajien rento ja toimelias kesätapaaminen. Sen aikana harrastajat pääsevät tutustumaan menneen kauden tuloksiin, sekä suunnittelemaan tulevan kauden toimintaa.

Tapahtuman ytimenä ovat Ursan harrastusjaostojen kokoukset ja tapaamiset, mutta näiden ohella aikaa jää myös rentoon yhdessäoloon eri puolilta maata kotoisin olevien harrastajien kanssa. Kesätapaamisessa yhdistetäänkin luontevasti loma ja harrastus.

Cygnus järjestetään perinteisesti heinäkuun lopulla tai elokuun alussa jossain luonnonläheisessä paikassa, esim. leirikeskuksessa. Cygnukselle on kerääntynyt vuosittain 100-150 tähtitieteen harrastajaa ympäri maata.

Vuonna 2002 Cygnus järjestettiin heinä-elokuun vaihteessa Tampereen lähistöllä. Paikallisina järjestäjinä toimivat Tampereen Ursa sekä Tampereen teekkareiden avaruusteknillinen kerho Castor.

Lisää tietoa aikaisemmista Cygnuksista löytyy osoitteesta http://www.ursa.fi/ursa/tapahtumat/cygnukset.html

Ursa osallistuu tapahtuman järjestelyihin taloudellisesti, sekä avustaa myös ohjelmasisällön suunnittelussa ja koordinoinnissa.

Paikallisjärjestäjän panos on erityisen tärkeää sopivan tapahtumapaikan löytämisessä, sekä tapahtuman esivalmisteluissa. Resurssien mukaan paikallisjärjestäjältä toivotaan myös vapaaehtoisia henkilöitä itse tapahtuman toimitsijoiksi.

Mikäli paikallisjärjestäjän taholta ei saada riittävästi henkilöitä tapahtuman toimitsijoiksi, voidaan vapaaehtoisia etsiä esim. Ursan kerho- ja yhdistystoimintajaoston piiristä.

Ehdotuksia sopivista tapahtumapaikoista toivotaan 28.2. 2003 mennessä. Ehdotukset ja tiedustelut pyydetään lähettämään Ursan jaostojen yhteistyöelimelle: jtk_at_ursa.fi

Ystävällisin terveisin
Marko Lehtimäki
Ursan jaostojen yhteistyöelin