Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.03.2002




KUTSU Hyvät tähtiharrastajaystävät!

Tähtipäivät 2002 pidetään tänä vuonna Kirkkonummella, keskustan yläasteen tiloissa. Tapahtuma-aika on 17.-19. toukokuuta. Lisätietoa saat parhaiten verkosta

http://www.ursa.fi/yhd/komeetta/tpaivat/

Tapahtuman yhteydessä järjestetään harrastenäyttely, johon kutsun yhdistyksiä, Ursan jaostoja sekä yksityisiä harrastajia osallistumaan ja esittelemään harrastustoimintaansa.

Kuten joka vuosi, on nytkin tapahtuman yksi tavoite saada myönteistä julkisuutta rakkaalle harrastuksellemme ja sen myötä uusia jäseniä yhdistyksiimme. Olemme jo tiedustelleet ennakkoon tiedotusvälineiltä ja mm. YLEn Teema Tiedeohjelmat on vilpittömästi kiinnostunut tapahtumasta.

Pieni erityisideamme onkin, että saisimme tänä vuonna ennätysmäärän itse tehtyjä kaukoputkia harrastenäyttelyyn. Voisin hyvin kuvitella, että näyttelytilaan saataisiin järjestettyä esim. n. 100 kaukoputkea kauniiseen riviin, kokojärjestykseen siten, että toisessa päässä olisi 50-senttisiä Dobsoneita ja äärimmäisenä toisessa päässä olisi Jari Kuulan vekkulit pienoisputket. Tällaisella tempauksella uskoisinkin jo saavuttavamme mukavasti palstatilaa!

Voisitteko ystävällisesti levittää tätä kutsua jäsenistönne keskuudessa.

Jotta saisimme ennakkoon käsityksen näyttelyn laajuudesta, toivomme ilmoittautumisia harrastenäyttelyyn 15.4. mennessä. Kertokaa myös, mitä laitteita voisitte tuoda.

Terveisin

Aarno Junkkari