Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.10.2001



Tervehdys, jaostojen ja yhdistysten edustajat!

Kuten ainakin yhdistyslistalla jo Arja Hokkanen tiedottelikin, informaatiota Tähtipäivistä on saatavilla verkossa pian.

Monille varmaan on jäänyt hiukan epäselväksi, mitä Tähtipäivät oikein tarkoittaa Avaruus 2001 -tapahtuman yhteydessä. Vaikka näyttely onkin suuri yleisötapahtuma, se tarjoaa Tähtipäivien nimellä tarjontaa myös tähtitieteen harrastajille. Useimmat esitelmät ovat varmasti myös harrastajia kiinnostavia, Ursan jaostot ovat vahvasti esillä ja suuri iltajuhla toimii Tähtipäivien illanviettona.

Verkkosivulla

   http://www.avaruus2001.net/tahtipaivat.html

on koottu informaatiota erityisesti Tähtipäivä-vieraita varten. Huomatkaa, että toivomme ilmoittautumista Tähtipäivien osanottajilta,  vaikka muuten tapahtuma onkin ilmainen. Ilmoittautumisten perusteella teemme tähtipäiväläisille omat nimikortit, jotka oikeuttavat pääsyn muutamiin erityistilaisuuksiin.

Yhdistykset voisivat levittää oheista informaatiota omilla postilistoillaan  sekä tilaisuuksissaan ennen tapahtumaa. Jaostot, samalla kun tiedottavat omasta osuudestaan päivillä, voisvat kertoa myös yllämainitun informaation.

Tervetuloa myös Tähtipäiville!

-Veikko Mäkelä-