Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko M{kel{ (pvtmakel_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 03.05.2001


Hei,

Avaruus 2001 -tapahtuma lähestyy! Nyt on aika ilmoittautua esittelemään omaa tähtiyhdistystä / jaostoa ja varata paikka valokuvanäyttelystä omille tähtihetkillesi.

Avaruus 2001

Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua verkossa, osoitteessa www.avaruus2001.net tai oheisella lomakkeella. Sivuilla mainittu viimeinen ilmoittautumispäivä ja -maksut eivät koske tähtiyhdistyksiä ja jaostoja. Teille osanotto on siis ilmainen. Halutessanne voitte saada oman osaston, jolla esitellä toimintaanne tai vaihtoehtoisesti voitte esim. laatia posterin, joka voidaan kiinnittää seinälle. Ursan jaostojen vetäjille toimitetaan myöhemmin tarkempaa tietoa jaostopostereiden toteutustavasta ja aikataulusta. Hauskinta yleisön kannalta olisi jokin toiminnallinen esittäytyminen, sillä suuressa näyttelyssä pieni posteri jää helposti huomaamatta. Ilmoittautumiset toukokuun loppuun mennessä!

Jos ette halua omaa osastoa voitte myös toimittaa vielä syksyllä esim. A4-tiedotteita jaettavaksi lehdistölle ja yleisölle.

Tähtipäivät

Tähtipäivien teema on tähtivalokuvaus. Rakennamme Avaruusnäyttelyn yhteyteen valokuvanäyttelyn, jonne mahtuu sekä ammattilaisten että harrastajien kuvia. Toimita omat huippuvalokuvasi näyttelyyn! Jotta mahdollisimman moni saisi kuviaan esille, harrastajaa kohden tilaa on 1 m2. Lisää tilaa jaetaan vain erityisen hyvien perustelujen pohjalta. Jos haluat osallistua, lähetä osoitteeseen ursa_at_ursa.fi vapaamuotoinen osallistumisilmoitus, jossa kerrot nimesi lisäksi kuvien aiheen ja vedosten koon. Ilmoittautumiset toukokuun loppuun mennessä! Kuvat tulee toimittaa 15.10. mennessä, jotta ehdimme laatia niille yhtenäiset kuvatekstit.

Tähtiharrastajien omaa ohjelmaa varten olemme varanneet Kaapelitehtaalta erillisen auditorion. Tähtipäivien ohjelman sisältö jalostunee teidän myötävaikutuksellanne kesällä Cygnuksella.

Yöpyminen

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville harrastajille pyritään järjestetään maksutonta ryhmämajoitusta. Jotta voimme varata riittävästi makuusijoja, pyydän alustavat ilmoittautumiset toukokuun loppuun mennessä! Myöhemminkin voi ilmoittautua, mutta emme voi taata kaikille paikkaa.

Helsingin keskustassa voi seuraavissa hotelleissa yöpyä 2 hengen huoneessa max. 500 markalla ja 1 hengen huoneessa max. 400 markalla:

  • Marttahotelli, Uudenmaank. 24, puh. 09-6187400, www.marttaliitto.fi
  • Hotelli Helka, Pohj. Rautatiekatu 23, puh. 09-613580
  • Hotelli Arthur, Vuorikatu 19, puh. 09-173441, www.hotelarthur.fi

Valtakunnallinen tähtiharrastuspäivä

Valtakunnallinen tähtiharrastuspäivä järjestetään lauantaina 10.11. eli viikko Tähtipäivien jälkeen. Tarkoituksena on jakaa avaruusnäyttelyssä lehdistölle tietoa kaikista tähtiharrastuspäivään osallistuvista yhdistyksistä. Ilmoittautumiset syyskuun loppuun mennessä, mutta olisi hienoa, jos yhdistyksenne osallistuminen syksyn tähtiharrastuspäivään olisi tiedossa jo nyt kevään aikana.

Parhain terveisin,

Arja



Arja Hokkanen, suunnittelija
Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry
Raatimiehenkatu 3 A 2
00140 Helsinki

puh. 09-68404010
fax. 09-68404040

arja.hokkanen_at_ursa.fi
www.ursa.fi