Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko M{kel{ (pvtmakel_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.06.2000


Useammat jaostot ovat hahmotelleet ohjelmaansa, mutta harvempi niitä on täällä esitellyt. Nyt jonkunlainen runko pitäisi ohjelmaan saada ensi viikon alkuun, jolloin Cygnus-liitteellisen UMIn deadline umpeutuu.

Harras toivomus olisi, toivoisin että sitä pidettäisiin lähes vaatimuksena, että kaikki jaostot pitäisivät sen 5-10 minuutin yleisesittelyn toiminnastaa perjantai- tai lauantaiaamupäivänä. Toivoisin, että järjestäjät voisivat hiukan markkinoida tätä ainakin tapahtuman aikana. Esittelyjen tarkoitus on antaa erityisesti uusille ja vähemmän jaostotoimintaa seuraaville yleiskuva siitä, mitä eri jaostot ja ryhmät tekevät.


Sitten yleisohjelmasta:

Valokuvauskisaa olen tässä vähän miettinyt ja kyselin mm. ajatuksia Pekkola Markolta, jonka kanssa aikoinaan jotain jo asiasta ideoimme. Olisiko ajatusta, että kisa ei olisikaan varsinaisesti kisa, vaan kuvashow, johon kaikki saisivat tuoda maksimissaan 10 parasta kuvaansa ja kertoa kuviin liittyvistä tapahtumista ja tunnelmista. Tähdet ja avaruus varmaankin olisi kiinnostunut julkaisemaan parhaat kuvat ja tarinat. Jotain porkkanaa kisassa voisi olla. Esim. arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken joku pieni palkinto.

Tärkeintä olisi, että kisaan saataisiin osallistumaan mahdollisimman monta kuvaajaa.

Ajatuksia?


Olisiko porukoilla raflaavia aiheita illan nuotiokeskusteluiksi? Viime vuonna puitiin sekä T+a:ta että UMI:a eri iltoina ja nämä aiheet saivatkin monet aukomaan sanaisia arkujaan.


Vielä aikataulusta.. lähinnä Panulle ja Villelle. Jaostokokousten yms. tiukkaa aikataulua täytyy hiukan fiksata. On tullut vähän kommentteja, että on ehkä liian tiivistä.

-VeikkoM-