Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.06.2000



Lähetin eilen jaostoveäjille erikseen (en tälle listalle) tietoa seuraavasta UMIsta. Samassa oli puhetta Cygnus-ohjelmastakin. Unohtui tämä:

Varmanakin on tarkoitus pitää parin edellisvuoden tapaan lyhyet jaostoesittelyt perjantaina ja lauantaina. Nämä olisivat, ainakin minun mielestäni, vähintä mitä jokaiselta jaostolta vaadittaisiin Cygnus-ohjelmaksi.. tietenkin muukin ohjelma on toivottavaa.

Harrastusryhmätkin voivat halutessaan esitellä toimintaansa, mutta ryhmien luonteen huomioonottaen, esittelyjä ei voitane velvoittaa...

Eli varatkaa järjestäjiltä aika perjantain tai torstain esittelylle. Esittelyjä voisi yrittää jakaa jotenkin tasaisesti molemmille päiville.

On ollut puhetta, olisiko järkevää, että että C:llä olisi jotain näyttelytilaa jaostojen/projektien postereille.. Kannattaisiko tätä harkita. Voitaisiin kai sopia, että posteri ei korvaa jaostoesittelyä..

-VeikkoM-