Ursa   Viestintä   Listat   jaostot-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

jaostot-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä jaostot-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Aija-Riitta Elo (Aija-Riitta.Elo_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.05.2000



Täytyy sanoa, että ihan ilahtuu, kun tulee ehdotuksia, että Umin jakelua voisi levittää, jopa niin, että Ursa voisi panostaa sen toimitukseen. Sehän olisi erittäin sopivasti harrastustoiminnan lisäämistä ja todennäköisesti lisäisi aktiivien harrastajien lukumäärää.

T+A on tietysti myös lisännyt harrastajien osuutta omassa sisällössään, mutta sen saajajoukko on kuitenkin laajempi ja osittain eri tavalla painotettu.

Internetin ym. sähköisten kanavien osuushan liittyy tähän yleensä tiedonvälityksen ja sen nopeuden kautta, niiden kauttahan periaatteessa voi välittää tietoa hyvin nopeasti. Lehtien toimituksessa on aina huomattavasti suurempi viive.

On erittäin ymmärrettävää ajatella sitä ansaitsemista tai palkitsemista. Toisaalta, onko tuon Umin saaminen, osittain rajoitettuna ja valijkoituna ja toisaalta maksullisena kaikkein paras tapa? Omalta osaltaan esim. harrastajapalkinnot voisivat olla parempi palkinto, silloin ne voisivat tuntua todella palkinnoilta. Suurempien palkintojen ja kunnianosoitusten lisäksi Ursalla pitäisi riittää materiaalia jakoon, eri tapaista. Tämä aktiiviharrastajien joukko ei kuitenkaan ole valtavan suuri, eikä tuollaiseen pikku palkitsemiseen ja tukeen todennäköisesti menisi huomattavaa osaa Ursan budjetista (rohkenen epäillä).

Lähtökohtana ja oletuksenahan on ylläpitää ja lisätäkin hyvää ja monipuolista harrastustoimintaa.

Aija.

-- 

********************************************************
Aija-Riitta Elo Phil. Lic., MSc. Hydrologist, Research Physicist Watershed Models Unit, Hydrology and Water Management Division Finnish Environment Institute Tel. +358 9 4030 0494 Telefax +358 9 4030 0490 P.O.Box 140 * FIN - 00251 Helsinki e-mail: Aija-Riitta.Elo_at_vyh.FI http://www.vyh.fi/syke/people/aija-riitta_elo.htm http://www.vyh.fi/syke/vv/ennuste/ryhma.html
********************************************************