Ursa   Cygnukset   Cygnus 2007   Infolista   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

Cygnusinfo

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 21.07.2007



Hei!

Cygnukseen on enää alle viiko aikaa! Tässä joitain viime hetken tiedotuksia Cygnukselle tulijoille. Lähetämme lisäinfoa, jos ilmenee vielä jotain tiedotettavia asioita.

Yleistä:

Järjestelyryhmämme on kovin pieni, emmekä pysty palvelemaan täysimittaisesti osanottajia. Varautukaa siis pieneen omatoimisuuteen, eikä talkooapukaan ole pahitteeksi.

Majoitus:

Vuorenmäelle sisämajoittujat varautukaa makuupussilla tai omilla vuodevaatteilla. Artjärven maatalousnaiset, jotka hoitavat ruokailumme, vuoraavat myös muutaman euron korvausta vastaan liinavaatesettejä tapahtuman ajaksi.

Artjärvelle majoittujat saavat lisäohjeita Jukka-Pekka Teitolta tai Cygnus-infosta. Tähtikalliolle tarvitaan oma makuupussi, liinavaatteet ja peitto. Jo keskiviikkona Tähtikalliolle tulevien kannattaa tulla paikalle vasta illansuussa, jolloin siellä on järjestelyväkeä paikalla.

Telttailijat, jotka haluavat sähköä, varautukaa omilla jatkojohdoilla. Sähköpisteitä on niukalti, kuten varoitettiin,  mutta yritetään pärjätä.

Torstai-iltana urheilukenttä on mahdollisesti muussa käytössä, joten vielä torstaina emme voi pystyttää telttoja kentälle, vaan ainoastaan sen läheisyyteen.

Ruokailuista:

Omatoimisille ruokailijoille pyrimme järjestetään yhden jääkaapin, mahdollisesti myös pakastimen elintarvikkeiden säilyttämistä varten. Näiden sijainti selviää sitten infopisteestä kysymällä. Maamiesseurantalossa majoittuville on käytettävissä pieni keittiö jääkaappeineen. Yritämme järjestää myös mikroaaltouunin käyttöön.

Kirpputori:

Myyntipöytä on maamiesseurantalon aulassa. Muistakaa taas kierrättää tarpeettomaksi jäänyttä, mutta muille ehkä hyödyllistä  tähtiharrastustavaraa.

Maksut:

Ottakaa mukaan jonkinlainen kuitti etukäteissuorituksestanne. Käteismaksajat: pyrkikää varaamaan tasarahaa, ainakin torstaina ja perjantaiaamuna, jottei vaihtokassamme tyhjene.

Ohjelmasta:

Jos haluatte näyttää kuvia, videota tms. torstai- tai perjantaiiltana,  niin ilmoitelkaa siitä meille järjestäjille etukäteen, jotta osaamme suunnitella kyseisten iltojen ohjelmaa.

Cygnus-alue on laajahko, ja vaikka pyrimme tiedottamaan ohjelmien  alkamisesta, niin pitäkää itse huoli, että olette paikalla, kun teitä kiinnostava ohjelma alkaa. Tietoja tapahtumapaikoista pyritään saamaan maamiesseurantalolle ja telttailualueelle.

Lauantain yhteisvalokuvassa haluamme, että kaikki silloin Cygnuksella olevat ovat ajoissa paikalla, eikä kauppareissulla tai muulla pyörimässä.

Tervetuloa! Ottakaa mukaan aimo annos Cygnus-henkeä. Kunnioittakaa yhteisiä pelisääntöjä.

Cygnus-tiimin puolesta
Veikko Mäkelä